Back to top
Tawk.to

Duurzaam straatmeubilair FalcoBloc voor Lansigt Accountants

Home Projecten Duurzaam straatmeubilair FalcoBloc voor Lansigt Accountants

Lansigt is een accountants- en belastingadviseurskantoor in Alphen aan de Rijn die de inrichting van de nieuw aangelegde tuin wilde aankleden met nieuwe banken, duurzaam door een lange levensduur en materialen.

De banken van Falco zijn namelijk gemaakt voor langdurig gebruik in openbare ruimtes. Zoals voor gemeentes bijvoorbeeld. Daarmee zijn de banken ook prima op (privé) bedrijfsterreinen te plaatsen. Weinig onderhoud, 2 jaar garantie (lees de voorwaarden) en een lange levensduur garanderen jaren zitplezier.

Succes-serie FalcoBloc straatmeubilair

Producten uit de serie FalcoBloc zijn populair en in diverse varianten geplaatst in Nederland en Europa. En de FalcoBloc- serie bestaat uit diverse banken; met rugleuning, bank zonder rugleuning en de zeshoekige bank, zoals hier gecentreerd rondom een boom.
De keuze van materialen zoals thermisch verzinkt staal en FSC®-gecertificeerd hardhout zijn een combinatie van robuust en naturel, duurzaam en passend in de groene omgeving!

Duurzaam straatmeubilair van Falco

Het hout is FSC®-gecertificeerd, net als alle banken uit eigen productie van Falco en staat garant voor een verantwoorde en duurzame winning van het hout. Ook de stalen delen zijn duurzaam door de lange levensduur van staal en het feit dat dit materiaal 100% te recyclen is.

Twee Zeshoekige banken

De bank is 6x60 graden en heeft een zitting van 3 FSC-hardhouten delen. De FalcoBloc zeshoekige bank heeft een zitdiepte van 42 cm.

Zitbank FalcoBloc

De bank is 166 cm. lang en heeft ook een zitting met drie FSC®-gecertificeerde hardhouten delen en is in drievoud geplaatst in de tuin van Lansigt Accountants. Lees meer over de FalcoBloc bank.

Meer uit de serie FalcoBloc bekijken?

Daarnaast heeft Falco nog een tafel, hocker en picknicksets in de FalcoBloc-serie.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!