Back to top
Tawk.to

Duurzaam straatmeubilair FalcoBloc voor Lansigt Accountants

Home Projecten Duurzaam straatmeubilair FalcoBloc voor Lansigt Accountants

Lansigt is een accountants- en belastingadviseurskantoor in Alphen aan de Rijn die de inrichting van de nieuw aangelegde tuin wilde aankleden met nieuwe banken, duurzaam door een lange levensduur en materialen.

De banken van Falco zijn namelijk gemaakt voor langdurig gebruik in openbare ruimtes. Zoals voor gemeentes bijvoorbeeld. Daarmee zijn de banken ook prima op (privé) bedrijfsterreinen te plaatsen. Weinig onderhoud, 2 jaar garantie (lees de voorwaarden) en een lange levensduur garanderen jaren zitplezier.

Succes-serie FalcoBloc straatmeubilair

Producten uit de serie FalcoBloc zijn populair en in diverse varianten geplaatst in Nederland en Europa. En de FalcoBloc- serie bestaat uit diverse banken; met rugleuning, bank zonder rugleuning en de zeshoekige bank, zoals hier gecentreerd rondom een boom.
De keuze van materialen zoals thermisch verzinkt staal en FSC®-gecertificeerd hardhout zijn een combinatie van robuust en naturel, duurzaam en passend in de groene omgeving!

Duurzaam straatmeubilair van Falco

Het hout is FSC®-gecertificeerd, net als alle banken uit eigen productie van Falco en staat garant voor een verantwoorde en duurzame winning van het hout. Ook de stalen delen zijn duurzaam door de lange levensduur van staal en het feit dat dit materiaal 100% te recyclen is.

Twee Zeshoekige banken

De bank is 6x60 graden en heeft een zitting van 3 FSC-hardhouten delen. De FalcoBloc zeshoekige bank heeft een zitdiepte van 42 cm.

Zitbank FalcoBloc

De bank is 166 cm. lang en heeft ook een zitting met drie FSC®-gecertificeerde hardhouten delen en is in drievoud geplaatst in de tuin van Lansigt Accountants. Lees meer over de FalcoBloc bank.

Meer uit de serie FalcoBloc bekijken?

Daarnaast heeft Falco nog een tafel, hocker en picknicksets in de FalcoBloc-serie.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!