Back to top
Tawk.to

Drie fietsoverkappingen geplaatst bij Schots ziekenhuis

Home Projecten Drie fietsoverkappingen geplaatst bij Schots ziekenhuis

Bij het NHS Grampian Hospital zijn onlangs drie fietsoverkappingen geplaatst op verschillende buitenterreinen van regionale ziekenhuizen in Aberdeen.

Cycle Hubs

De fietsoverkappingen, die door onze Engelse collega's cycle hubs worden genoemd, hebben een formaat van 8 meter bij 3 meter en hebben als basis de FalcoLok 300. De wandbekleding bestaat uit perfo staalplaten die gepoedercoat zijn in een opvallend groene kleur. Het dak is van aluzinc profielplaat. De overkapping is afsluitbaar middels een mechanisch codeslot.

Fietsaanleunbeugel FalcoToaster

In de fietsoverkappingen zijn FalcoToasters geplaatst, waar bezoekers en medewerkers van de ziekenhuizen hun fietsen tegen aan kunnen parkeren.

De FalcoToaster is een combinatie van een fietsaanleunbeugel en een fietsenrek. De aanleunbeugels worden in een bodemframe gezet en kunnen aan beide zijdes gebruikt worden.

Zorginstellingen

Falco verzorgt voor veel zorginstellingen, in binnen- en buitenland, de buiteninrichting met fietsoverkappingen maar ook met stratmeubilair zoals banken en afvalbakken. Bekijk onze Pinterest pagina voor diverse projecten. Ook op zoek naar een mooie manier om het fietsparkeerprobleem op te lossen? Onze adviseurs helpen u graag!Bel 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!