Back to top
Tawk.to

Drie fietsoverkappingen geplaatst bij Schots ziekenhuis

Home Projecten Drie fietsoverkappingen geplaatst bij Schots ziekenhuis

Bij het NHS Grampian Hospital zijn onlangs drie fietsoverkappingen geplaatst op verschillende buitenterreinen van regionale ziekenhuizen in Aberdeen.

Cycle Hubs

De fietsoverkappingen, die door onze Engelse collega's cycle hubs worden genoemd, hebben een formaat van 8 meter bij 3 meter en hebben als basis de FalcoLok 300. De wandbekleding bestaat uit perfo staalplaten die gepoedercoat zijn in een opvallend groene kleur. Het dak is van aluzinc profielplaat. De overkapping is afsluitbaar middels een mechanisch codeslot.

Fietsaanleunbeugel FalcoToaster

In de fietsoverkappingen zijn FalcoToasters geplaatst, waar bezoekers en medewerkers van de ziekenhuizen hun fietsen tegen aan kunnen parkeren.

De FalcoToaster is een combinatie van een fietsaanleunbeugel en een fietsenrek. De aanleunbeugels worden in een bodemframe gezet en kunnen aan beide zijdes gebruikt worden.

Zorginstellingen

Falco verzorgt voor veel zorginstellingen, in binnen- en buitenland, de buiteninrichting met fietsoverkappingen maar ook met stratmeubilair zoals banken en afvalbakken. Bekijk onze Pinterest pagina voor diverse projecten. Ook op zoek naar een mooie manier om het fietsparkeerprobleem op te lossen? Onze adviseurs helpen u graag!Bel 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!