Back to top
Tawk.to

Delta Lloyd pauzeert met Falco straatmeubilair

Home Projecten Delta Lloyd pauzeert met Falco straatmeubilair

Falco maakte voor Delta Lloyd straatmeubilair op maat voor het bedrijfsterras op het hoofdkantoor. Met banken, tafels en picknicktafels is er een comfortabele pauzegelegenheid in de buitenlucht gecreëerd, voor een mooiere buitenwereld.

De banken en tafels zijn op maat gemaakt en de picknicktafel Falco-Ocho heeft maar liefst ruimte voor 8 personen.

Beide vormen van straatmeubilair hebben robuuste vormen en zijn op elkaar afgestemd. De meubels bestaan uit thermisch verzinkt staal, gepoedercoat in RAL 7022 (ombergrijs) en FSC®-gecertificeerd hardhout. Een comfortabel ingerichte  pauzegelegenheid en tegelijkertijd een mooie manier om even een luchtje te scheppen!

Delta Lloyd is een bekende financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Delta Lloyd biedt haar producten zowel op de particuliere markt aan als op de zakelijk markt. Met producten van Falco is Delta Lloyd verzekerd van duurzame kwaliteit straatmeubilair!

Duurzaam

Falco werkt duurzaam in haar proces en levert producten die voldoen aan de duurzaamheidscriteria voor inkopen van de overheid. De materialen zijn duurzaam, in levensduur en hergebruik, en worden verantwoordelijk gewonnen zoals FSC® gecertificeerd hardhout.

Uw mooiere buitenwereld?

Ook een mooiere buitenwereld creëren? Neem contact op met Falco voor meer productinformatie of een gesprek op locatie, bel 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!