Back to top
Tawk.to

Delta Lloyd pauzeert met Falco straatmeubilair

Home Projecten Delta Lloyd pauzeert met Falco straatmeubilair

Falco maakte voor Delta Lloyd straatmeubilair op maat voor het bedrijfsterras op het hoofdkantoor. Met banken, tafels en picknicktafels is er een comfortabele pauzegelegenheid in de buitenlucht gecreëerd, voor een mooiere buitenwereld.

De banken en tafels zijn op maat gemaakt en de picknicktafel Falco-Ocho heeft maar liefst ruimte voor 8 personen.

Beide vormen van straatmeubilair hebben robuuste vormen en zijn op elkaar afgestemd. De meubels bestaan uit thermisch verzinkt staal, gepoedercoat in RAL 7022 (ombergrijs) en FSC®-gecertificeerd hardhout. Een comfortabel ingerichte  pauzegelegenheid en tegelijkertijd een mooie manier om even een luchtje te scheppen!

Delta Lloyd is een bekende financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Delta Lloyd biedt haar producten zowel op de particuliere markt aan als op de zakelijk markt. Met producten van Falco is Delta Lloyd verzekerd van duurzame kwaliteit straatmeubilair!

Duurzaam

Falco werkt duurzaam in haar proces en levert producten die voldoen aan de duurzaamheidscriteria voor inkopen van de overheid. De materialen zijn duurzaam, in levensduur en hergebruik, en worden verantwoordelijk gewonnen zoals FSC® gecertificeerd hardhout.

Uw mooiere buitenwereld?

Ook een mooiere buitenwereld creëren? Neem contact op met Falco voor meer productinformatie of een gesprek op locatie, bel 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!