Back to top
Tawk.to

De klant neemt de FalcoRoller wel erg letterlijk

Home Projecten De klant neemt de FalcoRoller wel erg letterlijk

Zoals u gewend bent plaatst Falco regelmatig bijzondere projecten van opdrachtgevers in Nederland. Nu gaat speciaal de aandacht uit naar een Duits project, in opdracht van “Het Montessori-Kinderhaus” in Düsseldorf.

Het Montessori-Kinderhaus was op zoek naar een oplossing voor het droog en overdekt stallen van de kinderwagens. Mevrouw Bunse heeft een van de projectadviseurs van Falco benaderd en dit contact verliep erg voorspoedig. Falco bood als oplossing de FalcoRoller overkapping.  

OP MAAT GEMAAKTE FALCOROLLER OVERKAPPING

De FalcoRoller kan letterlijk rollen, dit heeft als voordeel dat de overkapping gemakkelijk te verplaatsen is. Naast het droog en overdekt stallen van de kinderwagens, heeft de overkapping als eigenschap dat het een transparant karakter heeft. Dit zorgt ervoor dat er goed zicht op wordt gehouden.

Aan de achterkant van de FalcoRoller is een speciaal aanbindsysteem ontwikkeld, waardoor de overkapping niet wegwaait. Ook biedt dit systeem veiligheid, want de kinderen kunnen door de bevestiging aan de achterwand niet met de FalcoRoller spelen. Dit was een van de wensen van mevrouw Bunse.  

Verder is de overkapping voorzien van windschermen. Het windscherm bevat een pvc-strip  en een aluminium-strip voor bevestiging aan de bovenzijde.

PRODUCTINFORMATIE FALCOROLLER 

FalcoRoller is afgeleid van onze overkapping FalcoSail. Onder deze verkleinde overkapping kan men perfect rolstoelen, rollators of kinderwagens plaatsen. Klik hier voor meer informatie over de FalcoRoller.

VRIJBLIJVEND CONTACT

Heeft u na het lezen van dit bijzondere project ook behoefte aan een overkapping bij scholen, ziekenhuizen of verpleegtehuizen? Neem hier vrijblijvend contact op met één van onze projectadviseurs voor meer informatie of bel Falco naar 0546-55 44 44.

INSPIRATIE OPDOEN?

Vraag hier nu nog ons Falco in Projects projectenboek aan. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!