Back to top
Tawk.to

De klant neemt de FalcoRoller wel erg letterlijk

Home Projecten De klant neemt de FalcoRoller wel erg letterlijk

Zoals u gewend bent plaatst Falco regelmatig bijzondere projecten van opdrachtgevers in Nederland. Nu gaat speciaal de aandacht uit naar een Duits project, in opdracht van “Het Montessori-Kinderhaus” in Düsseldorf.

Het Montessori-Kinderhaus was op zoek naar een oplossing voor het droog en overdekt stallen van de kinderwagens. Mevrouw Bunse heeft een van de projectadviseurs van Falco benaderd en dit contact verliep erg voorspoedig. Falco bood als oplossing de FalcoRoller overkapping.  

OP MAAT GEMAAKTE FALCOROLLER OVERKAPPING

De FalcoRoller kan letterlijk rollen, dit heeft als voordeel dat de overkapping gemakkelijk te verplaatsen is. Naast het droog en overdekt stallen van de kinderwagens, heeft de overkapping als eigenschap dat het een transparant karakter heeft. Dit zorgt ervoor dat er goed zicht op wordt gehouden.

Aan de achterkant van de FalcoRoller is een speciaal aanbindsysteem ontwikkeld, waardoor de overkapping niet wegwaait. Ook biedt dit systeem veiligheid, want de kinderen kunnen door de bevestiging aan de achterwand niet met de FalcoRoller spelen. Dit was een van de wensen van mevrouw Bunse.  

Verder is de overkapping voorzien van windschermen. Het windscherm bevat een pvc-strip  en een aluminium-strip voor bevestiging aan de bovenzijde.

PRODUCTINFORMATIE FALCOROLLER 

FalcoRoller is afgeleid van onze overkapping FalcoSail. Onder deze verkleinde overkapping kan men perfect rolstoelen, rollators of kinderwagens plaatsen. Klik hier voor meer informatie over de FalcoRoller.

VRIJBLIJVEND CONTACT

Heeft u na het lezen van dit bijzondere project ook behoefte aan een overkapping bij scholen, ziekenhuizen of verpleegtehuizen? Neem hier vrijblijvend contact op met één van onze projectadviseurs voor meer informatie of bel Falco naar 0546-55 44 44.

INSPIRATIE OPDOEN?

Vraag hier nu nog ons Falco in Projects projectenboek aan. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!