Back to top
Tawk.to

De klant neemt de FalcoRoller wel erg letterlijk

Home Projecten De klant neemt de FalcoRoller wel erg letterlijk

Zoals u gewend bent plaatst Falco regelmatig bijzondere projecten van opdrachtgevers in Nederland. Nu gaat speciaal de aandacht uit naar een Duits project, in opdracht van “Het Montessori-Kinderhaus” in Düsseldorf.

Het Montessori-Kinderhaus was op zoek naar een oplossing voor het droog en overdekt stallen van de kinderwagens. Mevrouw Bunse heeft een van de projectadviseurs van Falco benaderd en dit contact verliep erg voorspoedig. Falco bood als oplossing de FalcoRoller overkapping.  

OP MAAT GEMAAKTE FALCOROLLER OVERKAPPING

De FalcoRoller kan letterlijk rollen, dit heeft als voordeel dat de overkapping gemakkelijk te verplaatsen is. Naast het droog en overdekt stallen van de kinderwagens, heeft de overkapping als eigenschap dat het een transparant karakter heeft. Dit zorgt ervoor dat er goed zicht op wordt gehouden.

Aan de achterkant van de FalcoRoller is een speciaal aanbindsysteem ontwikkeld, waardoor de overkapping niet wegwaait. Ook biedt dit systeem veiligheid, want de kinderen kunnen door de bevestiging aan de achterwand niet met de FalcoRoller spelen. Dit was een van de wensen van mevrouw Bunse.  

Verder is de overkapping voorzien van windschermen. Het windscherm bevat een pvc-strip  en een aluminium-strip voor bevestiging aan de bovenzijde.

PRODUCTINFORMATIE FALCOROLLER 

FalcoRoller is afgeleid van onze overkapping FalcoSail. Onder deze verkleinde overkapping kan men perfect rolstoelen, rollators of kinderwagens plaatsen. Klik hier voor meer informatie over de FalcoRoller.

VRIJBLIJVEND CONTACT

Heeft u na het lezen van dit bijzondere project ook behoefte aan een overkapping bij scholen, ziekenhuizen of verpleegtehuizen? Neem hier vrijblijvend contact op met één van onze projectadviseurs voor meer informatie of bel Falco naar 0546-55 44 44.

INSPIRATIE OPDOEN?

Vraag hier nu nog ons Falco in Projects projectenboek aan. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!