Back to top
Tawk.to

Cycle hubs bij Engelse ziekenhuizen

Home Projecten Cycle hubs bij Engelse ziekenhuizen

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft bij twee ziekenhuizen van het Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation twee op maat gemaakte Cycle Hubs geplaatst. Het plaatsten van de Cycle Hubs maakt deel uit van de fietsstrategie van het ziekenhuis. Personeel en bezoekers staat niets in de weg om op de fiets te komen. De Cycle hubs zijn gebaseerd op de fietsoverkapping FalcoLok en zijn op maat gemaakt met een persoonlijke branding.

Etage fietsenrekken 

In de fietsenbergingen wordt dubbellaags fietsparkeren toegepast. De etage fietsenrekken komen uit de serie FalcoLevel Eco. Met dit etagerek kan men het dubbele aantal fietsen parkeren vergeleken met een ‘gewoon’ fietsenrek. Verdubbelde capaciteit op hetzelfde aantal vierkante meters. Door meer plaatsten te bieden door dit etagerek, wordt de mogelijkheid voor meer mensen geboden om hun fiets veiliger te stallen. Verschillende soorten fietsen kunnen geparkeerd worden in deze fietsparkeervoorzieningen, ook mountainbikes. FalcoLevel Eco is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 60 mm.

Fietsoverkapping FalcoLok als basis

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. De overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. Falco produceerde en plaatste een 6 x 4,5 meter fietsoverkapping geschikt voor 30 fietsen en een 4,5 x 4,5 stalling geschikt voor 20 fietsen. De stalenconstructie is gepoedercoat in een paarse RAL-kleur. Bij Falco heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. In dit geval is er als wandbekleding gekozen voor veiligheidsglas. Het glas is bekleed met verschillende stickers met logo’s en afbeeldingen.

FalcoFiks 2.0 fietsreparatie-zuil

Bij beide Cycle Hubs is een FalcoFiks 2.0 reparatie zuil geplaatst. Elke fietsreparatiestandaard is uitgerust met een fietspomp en een aantal handige hulpmiddelen om basisonderhoud aan de fiets uit te voeren. De FalcoFiks 2.0 zuilen zijn gepoedercoat in dezelfde paarse kleur als de stalen constructie van de fietsstalling.

Nederlandse Cycle Hub

De Cycle Hubs zijn erg populair in de UK. Uiteraard zijn we bereid om met Nederlandse klanten mee te denken over een eigen alternatief op de Cycle Hubs. Het ontwerpen en produceren van onze producten vindt plaats in eigen huis, hierdoor zijn we in staat om veranderingen snel op maat door te voeren. Voor een overkapping op maat kunt u contact opnemen met één van onze projectadviseurs, zij adviseren u graag! 

 
 
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!