Back to top
Tawk.to

Containerberging op maat voor Gemeente Breda

Home Projecten Containerberging op maat voor Gemeente Breda

Falco heeft een op maat gemaakte FalcoLok overkapping ontworpen en geproduceerd voor de Gemeente Breda. Deze overkapping wordt gebruikt om afvalcontainers in te stallen.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok serie met overkappingen is erg populair. De constructie van deze berging is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei. Standaard is het dak van de FalcoLok berging uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat van 1 mm dik. De berging is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. De FalcoLok berging die geleverd is aan de Gemeente Breda heeft een breedte van 600 cm en een diepte van 250 cm.

Voor de FalcoLok overkapping is er een keuze uit vele wandbekledingen. Open latwerk wordt het meest toegepast, zo ook in Breda. Andere materialen zoals traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten zijn ook mogelijk. Klik hier voor een overzicht.

Berging op maat

Voor de Gemeente Breda zijn er een aantal aanpassingen op de standaard overkapping gedaan. Zo is er voor de afwatering een stalen afvoer toegevoegd. Tevens is de overkapping voorzien van dubbele deuren.

Advies

De FalcoLok overkappingen en bergingen zijn ook verkrijgbaar met een groendak (sedum). Vraag uw productadviseur voor meer informatie naar de mogelijkheden van een groendak op uw overkapping of berging. Bel 0546 55 44 44 of email info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!