Back to top
Tawk.to

Complete terreininrichting Ommelander Ziekenhuis Groningen

Home Projecten Complete terreininrichting Ommelander Ziekenhuis Groningen

Voor het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen ziekenhuis in Scheemda heeft Falco in opdracht van Dura Vermeer Infra RegioOost diverse producten geproduceerd en geplaatst.

Fietsoverkappingen

Zowel voor bezoekers en personeel van het ziekenhuis zijn een groot aantal dubbelzijdige FalcoGamma fietsoverkappingen geplaatst.  De FalcoGamma kenmerkt zich door een centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen waaronder de fietsen gestald kunnen worden.  Voor de dakbekleding is helder polycarbonaat gebruikt, dit zorgt voor een transparant en open beeld.  De staalconstructie van de overkapping is gepoedercoat  in een diepzwarte RAL kleur.

Fietsenrekken

Om de fietsen in te parkeren, heeft Falco fietsenrekken van het model Ideaal .0 met 6 plaatsen geleverd. Het gaat om een totaal van 10 stuks.

Tevens zijn er 16 fietsparkeersysteem FalcoIon met aanbindbeugel met oog en 2 geïntegreerde  oplaadpunten geleverd om e-bikes in te parkeren en tegelijkertijd op te laden.

Beide soorten fietsenrekken zijn gepoedercoat in dezelfde diepzwarte kleur als het staalwerk van de overkappingen.

Zitbanken

In totaal zijn er op het hele terrein 19 FalcoNine zitbanken geplaatst. De buitenbank FalcoNine heeft een rugleuning en is geproduceerd met de materialen FSC®gecertificeerd hardhouten delen en staal. Ook de stalen delen van de banken zijn gepoedercoat in zwart. Bijzonder aan deze banken is dat het hardhout ook in een RAL kleur is geleverd, te weten RAL 8017.

Stalen klappaal

Tot slot zijn er ook twee stalen klappalen FalcoSentry op het buitenterrein van het OZG te vinden. Het betreft witte palen met 2 rode reflecteren banden. 

Terreininrichting

Ook op zoek naar een overkappingen of straatmeubilair voor uw buitenterrein? Onze project adviseurs denken graag met u mee. Onze Pinterest paginawordt door veel mensen bekeken om inspiratie op te doen voor de inrichting van een terrein met buitenbanken, afvalbakken, fietsoverkappingen, fietsenrekken en nog veel meer straatmeubilair

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!