Back to top
Tawk.to

Complete inrichting buitenterrein; van overkapping tot straatmeubilair

Home Projecten Complete inrichting buitenterrein; van overkapping tot straatmeubilair

Het buitenterrein van bouwbedrijf De Langen & van den Berg is helemaal ingericht met Falco producten. Een fietsoverkapping met groen dak met daarin fietsenrekken, voor het pand staan mooie gazonranden met zitelementen en het dakterras is ingericht met straatmeubilair zoals picknicksets, plantenbakken en afvalbakken.

Fietsoverkapping met groendak

De fietsoverkapping is uit onze populaire serie FalcoLok en heeft een formaat van 7,5 bij 4. Voor de wandbekleding is gekozen voor traliepaneel, dat uitermate geschikt is voor begroeiing met klimplanten. Het dak is geschikt gemaakt voor sedum en dit is ook geplaatst. Door de planten op de zijwanden en het groendak heeft de overkapping een natuurlijke uitstraling. Een groendak heeft behalve dat het er mooi uitziet nog veel meer voordelen.

Het dak bestaat uit stalen aluzinc profielplaten. De afwatering gaat via stalen afvoeren. Aan de lange zijde is 1 deur geplaatst. De overkapping is voorzien van LED verlichting.

Fietsenrekken

Het personeel van De Langen & van den Berg kan hun fietsen netjes, veilig en droog parkeren in de fietsenrekken Ideaal 2.0Ideaal 2.0 serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm. Er is een enkelzijdig rek met 6 plaatsen en een enkelzijdig rek met 3 fietsplaatsen geplaatst.

FalcoFlora met zit elementen

De FalcoFloras zijn geplaatst voor het mooie nieuwe pand van De Langen & van den Berg en echt een mooie blikvanger.

De FalcoFlora serie is ontworpen om meer groen in stedelijke omgevingen te brengen. Gazonranden worden op een stijlvolle manier gecombineerd met comfortabele zitelementen en ander straatmeubilair. Op deze manier kunnen originele zitplekken, looppaden en afgeschermde fietsplekken gecreëerd worden. 

De FalcoFlora bestaat uit stalen gazonranden en naar wens zijn er banken en een afvalbak toegevoegd. Voor de zittingen is er veel keus, en ook de vorm kan naar eigen wens worden samengesteld.

De stalen delen zijn gepoedercoat in een beige kleur die zeer goed past bij de omgeving.

Inrichting dakterras

Op het dakterras waar het personeel pauze kan houden, zijn straatmeubilair producten uit de serie FalcoBloc geplaatst. Dit is een mooi geheel geworden, ook zijn alle stalen delen van deze producten in dezelfde kleur gepoedercoat als de FalcoFlora stalen delen.

Er zijn 4 FalcoBloc picknicksets geplaatst, 4 FalcoBloc banken met rugleuning, 2 plantenbakken en een afvalbak.

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie die door de vormgeving helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc is een serie die opvalt door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal.


Vrijblijvend advies van projectadviseur

Bij zo'n omvangrijk project  als deze buiteininrichting, maar ook voor advies voor fietsparkeren zijn onze porjectadviseurs altijd bereid om op locatie langs te komen en advies te geven. 

In onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we de beschikking over een eigen ontwerp afdeling en een modern machinepark. Producten ontwerpen en produceren we zelf. Door onze eigen ontwerp afdeling is het relatief eenvoudig om bestaande producten aan te passen naar wens van de klant.

Maak een afspraak via info@falco.nl of bel naar 0546 55 44 44.

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!