Back to top
Tawk.to

Compact fietsparkeren bij Hogeschool Amsterdam

Home Projecten Compact fietsparkeren bij Hogeschool Amsterdam

Op de Hogeschool Amsterdam is op het buitenterrein een fietsenstalling geplaatst met etagerekken waarin studenten en docenten fietsen kunnen parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van LED verlichting en om e-bikes op te laden zijn er oplaadpunten geplaatst in de stalling. 

Verhoogde FalcoLok fietsoverkapping 

De overkapping FalcoLok die geplaatst is bij de Hogeschool Amsterdam is verhoogd zodat er etage fietsenrekken gebruikt kunnen worden; om op een relatief klein oppervlakte twee keer zoveel fietsen te parkeren. De overkapping is bekleed met polycarbonaat damwandplaat. Een deel van de overkapping is gebouwd tegen een bestaande betonnen verdiepingsvloer. De wanden bestaan uit traliepanelen, die gepoedercoat zijn in een grijze kleur. De overkapping is voorzien van twee enkele deuren met een deurdranger. De overkapping is voorzien van LED verlichting en een bewegingsmelder.

Fietsparkeerplekken

In totaal kunnen er 86 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLok  Er is gekozen voor het etagerek FalcoLevel Premium+. Ook kunnen er een aantal e-bikes worden opgeladen middels oplaadpunten die zijn bevestigd in de staanders. De oplaadpunten zijn gepoedercoat in een groene kleur.

In het lage gedeelte, waar geen etagerekken geplaatst kunnen worden, zijn fietsenrekken van het model Ideaal geplaatst. Buiten de fietsoverkapping zijn FalcoHook fietsparkeersystemen geplaatst om racefietsen te parkeren.

Compact fietsparkeren

We hebben een aantal fietsenrekken in ons assortiment waarin een groot aantal fietsen geparkeerd kan worden in , waaronder ook het budgetvriendelijke etagerek FalcoLevel Eco, de FalcoMaat en de FalcoVert.

Wilt u advies over welke fietsoverkapping en welk fietsenrek geschikt is voor de ruimte die u beschikbaar heeft? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe of zijn zij beschikbaar via de chat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!