Back to top
Tawk.to

Compact fietsparkeren bij Hogeschool Amsterdam

Home Projecten Compact fietsparkeren bij Hogeschool Amsterdam

Op de Hogeschool Amsterdam is op het buitenterrein een fietsenstalling geplaatst met etagerekken waarin studenten en docenten fietsen kunnen parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van LED verlichting en om e-bikes op te laden zijn er oplaadpunten geplaatst in de stalling. 

Verhoogde FalcoLok fietsoverkapping 

De overkapping FalcoLok die geplaatst is bij de Hogeschool Amsterdam is verhoogd zodat er etage fietsenrekken gebruikt kunnen worden; om op een relatief klein oppervlakte twee keer zoveel fietsen te parkeren. De overkapping is bekleed met polycarbonaat damwandplaat. Een deel van de overkapping is gebouwd tegen een bestaande betonnen verdiepingsvloer. De wanden bestaan uit traliepanelen, die gepoedercoat zijn in een grijze kleur. De overkapping is voorzien van twee enkele deuren met een deurdranger. De overkapping is voorzien van LED verlichting en een bewegingsmelder.

Fietsparkeerplekken

In totaal kunnen er 86 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLok  Er is gekozen voor het etagerek FalcoLevel Premium+. Ook kunnen er een aantal e-bikes worden opgeladen middels oplaadpunten die zijn bevestigd in de staanders. De oplaadpunten zijn gepoedercoat in een groene kleur.

In het lage gedeelte, waar geen etagerekken geplaatst kunnen worden, zijn fietsenrekken van het model Ideaal geplaatst. Buiten de fietsoverkapping zijn FalcoHook fietsparkeersystemen geplaatst om racefietsen te parkeren.

Compact fietsparkeren

We hebben een aantal fietsenrekken in ons assortiment waarin een groot aantal fietsen geparkeerd kan worden in , waaronder ook het budgetvriendelijke etagerek FalcoLevel Eco, de FalcoMaat en de FalcoVert.

Wilt u advies over welke fietsoverkapping en welk fietsenrek geschikt is voor de ruimte die u beschikbaar heeft? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe of zijn zij beschikbaar via de chat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!