Back to top
Tawk.to

Compact fietsparkeren bij Fins bedrijvencomplex

Home Projecten Compact fietsparkeren bij Fins bedrijvencomplex

Bij modern bedrijvencomplex Mikonkatu 7 in Helsinki, Finland is ondergronds een fietsenstalling ingericht voor alle medewerkers en bezoekers die met de fiets komen. 

Compact fietsparkeren

In totaal is er ruimte om meer dan 300 fietsen te parkeren. Om op deze oppervlakte zo veel fietsparkeer capaciteit te realiseren, zijn er een aantal verschillende fietsenrekken geplaatst. Waaronder etage rekken FalcoLevel Premium+, doordat de fietsen dubbelaags geparkeerd kunnen worden, is dit een praktische oplossing om ruimte te besparen. Een aantal etagerekken zijn afkomstig uit een ander pand. Nog in prima staat, dus mee verhuisd naar het nieuwe bedrijventerrein. Een goede circulaire oplossing; zo blijft de waarde behouden. Ook op zoek naar een circulaire fietsparkeeroplossing? Onze circulair manager denkt graag met u mee!

Ook door de plaatsing van fietsenrekken FalcoVert, waarbij de fietsen verticaal worden gestald, wordt de beschikbaar ruimte optimaal benut.

Fietsaanleunbeugels

Voor het parkeren van buitenmodel fietsen zijn er een aantal fietsaanleunbeugels beschikbaar.

Advies

Ook op zoek naar een oplossing om zo veel mogelijk fietsen te parkeren in een beperkte ruimte? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden (0546) 55 44 44).

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!