Back to top
Tawk.to

Compact fietsparkeren bij Fins bedrijvencomplex

Home Projecten Compact fietsparkeren bij Fins bedrijvencomplex

Bij modern bedrijvencomplex Mikonkatu 7 in Helsinki, Finland is ondergronds een fietsenstalling ingericht voor alle medewerkers en bezoekers die met de fiets komen. 

Compact fietsparkeren

In totaal is er ruimte om meer dan 300 fietsen te parkeren. Om op deze oppervlakte zo veel fietsparkeer capaciteit te realiseren, zijn er een aantal verschillende fietsenrekken geplaatst. Waaronder etage rekken FalcoLevel Premium+, doordat de fietsen dubbelaags geparkeerd kunnen worden, is dit een praktische oplossing om ruimte te besparen. Een aantal etagerekken zijn afkomstig uit een ander pand. Nog in prima staat, dus mee verhuisd naar het nieuwe bedrijventerrein. Een goede circulaire oplossing; zo blijft de waarde behouden. Ook op zoek naar een circulaire fietsparkeeroplossing? Onze circulair manager denkt graag met u mee!

Ook door de plaatsing van fietsenrekken FalcoVert, waarbij de fietsen verticaal worden gestald, wordt de beschikbaar ruimte optimaal benut.

Fietsaanleunbeugels

Voor het parkeren van buitenmodel fietsen zijn er een aantal fietsaanleunbeugels beschikbaar.

Advies

Ook op zoek naar een oplossing om zo veel mogelijk fietsen te parkeren in een beperkte ruimte? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden (0546) 55 44 44).

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!