Back to top
Tawk.to

Comfortabele tribune- en zitbanken bij NTC Amstelveen

Home Projecten Comfortabele tribune- en zitbanken bij NTC Amstelveen

In opdracht van John Koomen Hoveniers B. V. zijn tribunebanken en zitbanken geplaatst bij de tennisbanen van NTC Amstelveen. Als toeschouwers bij wedstrijden en trainingen weer zijn toegestaan kunnen zij plaatsnemen op de comfortabele tribune- en zitbanken uit de serie FalcoLinea. De banken zijn geplaatst met en zonder rugleuning. De FalcoLinea buitenbanken passen uitstekend bij het moderne sportcentrum.

Toevoeging metalenplaat en hekwerk

Zoals u op de afbeeldingen kunt zien waren de tribunebanken eerst nog niet voorzien van een metalenplaat aan de zijkanten van de banken. Deze metalenplaten zijn geplaatst voor de veiligheid. Kinderen die komen kijken bij de wedstrijden kunnen zo niet onder de bank doorlopen. De zitbank en tribunebanken bestaan uit een combinatie van staal en FSC®-gecertificeerd hout. Een aantal van de banken lopen door in een hekwerk die het terrein rondom de tennisbanen afzet. Dit hekwerk bestaat uit hetzelfde materiaal als de banken. Onze eigen monteurs hebben de banken en het hekwerk geleverd en geplaatst.

FalcoLinea Straatmeubilair

De Falcolinea serie is één van de toppers uit het assortiment straatmeubilair van Falco. De FalcoLinea serie bestaat onder andere uit tribunebanken, diverse zitbanken en afvalbakken. Er zijn een groot aantal mogelijkheden voor FalcoLinea straatmeubilair. Zo zijn de banken leverbaar in alleen staal, maar ook in de combinatie staal en FSC®-gecertificeerd hout, zoals bij NTC Amstelveen. Het staal kan gepoedercoat worden in één van de 190 RAL-kleuren. Onze productontwikkeling- en productieafdeling zijn onder één dak gevestigd, hierdoor is het geen probleem om het straatmeubilair op maat te maken. Heeft een specifieke wens voor het straatmeubilair? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

Straatmeubilair combineren

Falco heeft diverse series straatmeubilair met onder andere zitbanken, stoelen, afvalbakken en plantenbakken die met elkaar kunnen worden gecombineerd. Bij NTC Amstelbeen zijn de tribunebanken en de zitbanken uit de serie FalcoLinea gecombineerd met elkaar. Maar Falco heeft bijvoorbeeld ook de serie FalcoBloc met diverse zitbanken, picknicktafels, afvalbakken en plantenbakken. Straatmeubilair uit verschillende series kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. De FalcoAcero banken kunnen gecombineerd of gekoppeld worden met de afvalbakken en plantenbakken van de FalcoBloc serie. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden bij het combineren van straatmeubilair.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!