Back to top
Tawk.to

Comfortabele tribune- en zitbanken bij NTC Amstelveen

Home Projecten Comfortabele tribune- en zitbanken bij NTC Amstelveen

In opdracht van John Koomen Hoveniers B. V. zijn tribunebanken en zitbanken geplaatst bij de tennisbanen van NTC Amstelveen. Als toeschouwers bij wedstrijden en trainingen weer zijn toegestaan kunnen zij plaatsnemen op de comfortabele tribune- en zitbanken uit de serie FalcoLinea. De banken zijn geplaatst met en zonder rugleuning. De FalcoLinea buitenbanken passen uitstekend bij het moderne sportcentrum.

Toevoeging metalenplaat en hekwerk

Zoals u op de afbeeldingen kunt zien waren de tribunebanken eerst nog niet voorzien van een metalenplaat aan de zijkanten van de banken. Deze metalenplaten zijn geplaatst voor de veiligheid. Kinderen die komen kijken bij de wedstrijden kunnen zo niet onder de bank doorlopen. De zitbank en tribunebanken bestaan uit een combinatie van staal en FSC®-gecertificeerd hout. Een aantal van de banken lopen door in een hekwerk die het terrein rondom de tennisbanen afzet. Dit hekwerk bestaat uit hetzelfde materiaal als de banken. Onze eigen monteurs hebben de banken en het hekwerk geleverd en geplaatst.

FalcoLinea Straatmeubilair

De Falcolinea serie is één van de toppers uit het assortiment straatmeubilair van Falco. De FalcoLinea serie bestaat onder andere uit tribunebanken, diverse zitbanken en afvalbakken. Er zijn een groot aantal mogelijkheden voor FalcoLinea straatmeubilair. Zo zijn de banken leverbaar in alleen staal, maar ook in de combinatie staal en FSC®-gecertificeerd hout, zoals bij NTC Amstelveen. Het staal kan gepoedercoat worden in één van de 190 RAL-kleuren. Onze productontwikkeling- en productieafdeling zijn onder één dak gevestigd, hierdoor is het geen probleem om het straatmeubilair op maat te maken. Heeft een specifieke wens voor het straatmeubilair? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

Straatmeubilair combineren

Falco heeft diverse series straatmeubilair met onder andere zitbanken, stoelen, afvalbakken en plantenbakken die met elkaar kunnen worden gecombineerd. Bij NTC Amstelbeen zijn de tribunebanken en de zitbanken uit de serie FalcoLinea gecombineerd met elkaar. Maar Falco heeft bijvoorbeeld ook de serie FalcoBloc met diverse zitbanken, picknicktafels, afvalbakken en plantenbakken. Straatmeubilair uit verschillende series kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. De FalcoAcero banken kunnen gecombineerd of gekoppeld worden met de afvalbakken en plantenbakken van de FalcoBloc serie. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden bij het combineren van straatmeubilair.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!