Back to top
Tawk.to

Combinatie fietsoverkapping en berging

Home Projecten Combinatie fietsoverkapping en berging

Bij een herdenkingsplaats in Amsterdam is een overkapping geplaatst die zowel als fietsenstalling als berging wordt gebruikt.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok is 1 van de meest populaire overkappingen. Door het modulaire karakter van deze overkapping is het formaat van de overkapping naar wens vast te stellen door naast het beginvak het gewenste aantal aanbouwvakken te kiezen. De bekleding bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten wanden en het dak bestaat uit aluzinc profielplaten.

Het grootste deel van de overkapping is open gehouden en bestemd voor het parkeren van fietsen.  Een vak is voorzien van een deur en hierdoor afsluitbaar gemaakt. Dit deel kan gebruikt worden om bijvoorbeeld gereedschap in op te bergen.

Fietsenrekken

Fietsen kunnen worden geparkeerd in FalcoSound fietsenrekken, die ook door Falco geproduceerd zijn. 

Overkapping op maat

Op onze hoofdvestiging in Vriezenveen beschikken we over moderne productie faciliteiten, ook kunnen onze productontwerpers standaard producten naar wens aanpassen of een product op maat ontwikkelen.

Interesse in een overkapping met meerdere functionaliteiten? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken, bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Falco’s projectadviseur inventariseert uw wensen voor het desbetreffende project. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!