Back to top
Tawk.to

Combinatie fietsoverkapping en berging

Home Projecten Combinatie fietsoverkapping en berging

Bij een herdenkingsplaats in Amsterdam is een overkapping geplaatst die zowel als fietsenstalling als berging wordt gebruikt.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok is 1 van de meest populaire overkappingen. Door het modulaire karakter van deze overkapping is het formaat van de overkapping naar wens vast te stellen door naast het beginvak het gewenste aantal aanbouwvakken te kiezen. De bekleding bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten wanden en het dak bestaat uit aluzinc profielplaten.

Het grootste deel van de overkapping is open gehouden en bestemd voor het parkeren van fietsen.  Een vak is voorzien van een deur en hierdoor afsluitbaar gemaakt. Dit deel kan gebruikt worden om bijvoorbeeld gereedschap in op te bergen.

Fietsenrekken

Fietsen kunnen worden geparkeerd in FalcoSound fietsenrekken, die ook door Falco geproduceerd zijn. 

Overkapping op maat

Op onze hoofdvestiging in Vriezenveen beschikken we over moderne productie faciliteiten, ook kunnen onze productontwerpers standaard producten naar wens aanpassen of een product op maat ontwikkelen.

Interesse in een overkapping met meerdere functionaliteiten? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken, bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Falco’s projectadviseur inventariseert uw wensen voor het desbetreffende project. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!