Back to top
Tawk.to

Combinatie fietsoverkapping en berging

Home Projecten Combinatie fietsoverkapping en berging

Bij een herdenkingsplaats in Amsterdam is een overkapping geplaatst die zowel als fietsenstalling als berging wordt gebruikt.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok is 1 van de meest populaire overkappingen. Door het modulaire karakter van deze overkapping is het formaat van de overkapping naar wens vast te stellen door naast het beginvak het gewenste aantal aanbouwvakken te kiezen. De bekleding bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten wanden en het dak bestaat uit aluzinc profielplaten.

Het grootste deel van de overkapping is open gehouden en bestemd voor het parkeren van fietsen.  Een vak is voorzien van een deur en hierdoor afsluitbaar gemaakt. Dit deel kan gebruikt worden om bijvoorbeeld gereedschap in op te bergen.

Fietsenrekken

Fietsen kunnen worden geparkeerd in FalcoSound fietsenrekken, die ook door Falco geproduceerd zijn. 

Overkapping op maat

Op onze hoofdvestiging in Vriezenveen beschikken we over moderne productie faciliteiten, ook kunnen onze productontwerpers standaard producten naar wens aanpassen of een product op maat ontwikkelen.

Interesse in een overkapping met meerdere functionaliteiten? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken, bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Falco’s projectadviseur inventariseert uw wensen voor het desbetreffende project. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!