Back to top
Tawk.to

Buitenterrein rsg Wiringherlant ondergaat metamorfose met Falco straatmeubilair

Home Projecten Buitenterrein rsg Wiringherlant ondergaat metamorfose met Falco straatmeubilair

In opdracht van de Ouderraad Wiringherlant heeft Falco zeven robuuste banken geleverd om rondom de school te plaatsen. De banken zijn speciaal op maat gemaakt voor de scholengemeenschap.

Het betreft 2 modellen banken; FalcoLinea en FalcoBloc. Uit de serie FalcoLinea zijn vier XXL-banken op maat geleverd met verschillende niveaus en voorzien van een geïntegreerde plantenbak. Daarnaast kunnen de scholieren in de pauzes en tussenuren gebruik maken van drie FalcoBloc tribunebanken op maat.

Verschillende (picknick) tafels en diverse banken met en zonder rug maken deel uit van de FalcoBloc serie. De tribunebanken zijn echter speciaal op maat gemaakt voor Wiringherlant. Op deze manier passen de nieuwe tribune banken perfect bij de FalcoBloc banken die al op het schoolplein stonden.

Materiaal straatmeubilair

Het hout dat gebruikt is voor beide soorten banken is FSC®-gecertificeerd hardhout en is op een verantwoorde manier gewonnen. Daarnaast wordt thermisch verzinkt staal gebruikt voor de stalen onderdelen van het straatmeubilair.

Schoolplein inrichten?

Bent u voor uw schoolplein op zoek naar nieuw straatmeubilair? Neem dan contact op met één van onze projectadviseurs. Zij geven u graag een advies op maat, ook mogelijk op locatie.

Meer weten over de productseries:

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!