Back to top
Tawk.to

Buiteninrichting voor studentenhuisvesting

Home Projecten Buiteninrichting voor studentenhuisvesting

Voor studentenhuisvestiging Hogeveld in Nijmegen, dat onderdeel uitmaakt van het SSH&, heeft Falco 39 palen geplaatst, waarvan 21 vaste afzetpalen en 18 uitneembare palen. Tevens zijn er 9 FalcoJona afvalbakken geplaatst. Er was behoefte aan een volledige renovatie van de buitenruimte.

FALCOROUND AFZETPAAL

De FalcoRound vaste afzetpaal is thermisch verzinkt en heeft een diameter van 90 mm met een opgelast licht gebold kopje. De paal is bevestigd in de grond middels een betonvoet. De paal is gepoedercoat met twee witte reflecterende banden. De gekozen RAL-kleur is grijsbruin, de kleur kwam overeen met de kleur van het studentenhuis.  

FALCOROUND UITNEEMBARE PAAL

De FalcoRound uitneembare paal is gemaakt van thermisch verzinkt staal en heeft een diameter van 90 mm met een opgelast licht gebold kopje. Ook is de paal gepoedercoat in een grijsbruine kleur. 

FALCOJONA AFVALBAK

Op het buitenterrein rondom de studentenhuisvestiging zijn ook negen FalcoJona afvalbakken geplaatst. Deze afvalbakken hebben een inhoud van 70 liter en zijn in dezelfde kleur gepoedercoat als de palen en het studentenhuis. 

ADVIES

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor verkeersvoorzieningen en preventie. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen. 

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!