Back to top
Tawk.to

Buiteninrichting voor studentenhuisvesting

Home Projecten Buiteninrichting voor studentenhuisvesting

Voor studentenhuisvestiging Hogeveld in Nijmegen, dat onderdeel uitmaakt van het SSH&, heeft Falco 39 palen geplaatst, waarvan 21 vaste afzetpalen en 18 uitneembare palen. Tevens zijn er 9 FalcoJona afvalbakken geplaatst. Er was behoefte aan een volledige renovatie van de buitenruimte.

FALCOROUND AFZETPAAL

De FalcoRound vaste afzetpaal is thermisch verzinkt en heeft een diameter van 90 mm met een opgelast licht gebold kopje. De paal is bevestigd in de grond middels een betonvoet. De paal is gepoedercoat met twee witte reflecterende banden. De gekozen RAL-kleur is grijsbruin, de kleur kwam overeen met de kleur van het studentenhuis.  

FALCOROUND UITNEEMBARE PAAL

De FalcoRound uitneembare paal is gemaakt van thermisch verzinkt staal en heeft een diameter van 90 mm met een opgelast licht gebold kopje. Ook is de paal gepoedercoat in een grijsbruine kleur. 

FALCOJONA AFVALBAK

Op het buitenterrein rondom de studentenhuisvestiging zijn ook negen FalcoJona afvalbakken geplaatst. Deze afvalbakken hebben een inhoud van 70 liter en zijn in dezelfde kleur gepoedercoat als de palen en het studentenhuis. 

ADVIES

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor verkeersvoorzieningen en preventie. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen. 

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!