Back to top
Tawk.to

Bruinisse voortvarend met Falco banken

Home Projecten Bruinisse voortvarend met Falco banken

In het kader van het programma “ Bruinisse Voortvarend” en het project “Onthaal naar het Deltawater” is de vissershaven in Bruinisse opnieuw ingericht. Ondanks dat de haven een werkhaven is, was er behoefte aan straatmeubilair. Door de herinrichting biedt de vissershaven een aantrekkelijk onthaal en verblijfsgebied voor bewoners van het dorp, maar ook voor toeristen.

Programma van eisen

De gemeente Schouwen Duiveland had duidelijk voor ogen hoe het straatmeubilair in Bruinisse er uit moest komen te zien. In het programma van eisen is uitgebreid beschreven aan welke omschrijving het straatmeubilair moest voldoen.  Falco heeft speciaal voor de gemeente Schouwen Duiveland vijf zitbankjes zonder rugleuning ontwerpen en geproduceerd. De banken hebben een gebogen vorm en een lengte van vijf meter. De gebruikte materialen voor de banken zijn stalen banksteunen (verzinkt en gecoat) en voor het zitgedeelte is tropisch hardhout gebruikt, voorzien van FSC® keurmerk.

Makkelijk te demonteren

In het programma van eisen was ook een aanvullende eis opgenomen. De vissershaven wordt namelijk ook gebruikt voor evenementen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de banken tijdelijk verwijderd en opgeslagen kunnen worden. De banken moeten daarom eenvoudig te demonteren zijn, waarbij na demontage geen obstakels uit de verharding steken. Falco heeft dit opgelost door een ankerrail in de fundatie te storten. Hier kan de bank aan vast gemaakt worden. Na demontage blijft het geheel gelijk aan maaiveld.

Advies?

Bent u op zoek naar een mooi bankje voor uw gemeente of bedrijf? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment banken. Heeft u iets anders in gedachten? Onze ontwerpafdeling kan ook op maat voor u speciaal een bank ontwikkelen. Neem dan contact op met onze productadviseurs,  bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!