Back to top
Tawk.to

Bijzondere fietsenstalling voor Rabobank Flevoland

Home Projecten Bijzondere fietsenstalling voor Rabobank Flevoland

Leijh Kappelhoff Seckel van der Dobbelsteen Architecten en is gebaseerd op de overkapping FalcoLok van Falco. Deze FalcoLok is van een overkapping tot een fietsenstalling in deze vorm gemaakt.
De fietsenstalling is bekleed met aluzinc damwandbeplating voor het dak en Trespa beplating voor de wanden. Het maakt de fietsenstalling esthetisch verantwoord en zeer mooi. 


Fietsenstalling op slot 

Voor werknemers een perfecte manier om de fiets droog en bovenal veilig te stallen. Op de deur van de fietsenstalling zit namelijk een mechanisch codeslot. Fietsparkeerders kunnen dan alleen de fietsenstalling in wanneer een code wordt ingetoetst. Oneigenlijke gebruikers worden hiermee buiten de deur gehouden. 


Extra portiek

Speciaal ontworpen is de ‘portiek’ in de fietsenstalling, hierdoor ontstaat er een ruimte die gebruikt kan worden als rookzone. Met een asbak aan de wand zodat de grond voor de fietsenstalling peukenvrij blijft. 

Fietsenrek 

Binnen de fietsenstalling zijn er 21 fietsplaatsen gecreëerd met het fietsenrek A11 van Falco. 
Meer informatie over fietsenrekken? Klik hier. 


Overkapping FalcoLok

De FalcoLok is een zeer flexibele overkapping waar je letterlijk alle kanten mee uit kan. De FalcoLok overkapping is een model S-maat die Falco in allerlei afmetingen kan ontwerpen en produceren. Ook de keuze van dak- en wandbeplating is bijna onbeperkt.

Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en maakt het mogelijk om andere ideeën te bespreken. Falco maakt allerlei modellen overkappingen en fietsenstallingen geschikt voor allerlei locaties. Neem voor een overkapping of fietsenstalling contact op met één van onze productadviseurs. Zij geven u een advies op maat.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!