Back to top
Tawk.to

Bijzondere fietsenstalling voor Rabobank Flevoland

Home Projecten Bijzondere fietsenstalling voor Rabobank Flevoland

Leijh Kappelhoff Seckel van der Dobbelsteen Architecten en is gebaseerd op de overkapping FalcoLok van Falco. Deze FalcoLok is van een overkapping tot een fietsenstalling in deze vorm gemaakt.
De fietsenstalling is bekleed met aluzinc damwandbeplating voor het dak en Trespa beplating voor de wanden. Het maakt de fietsenstalling esthetisch verantwoord en zeer mooi. 


Fietsenstalling op slot 

Voor werknemers een perfecte manier om de fiets droog en bovenal veilig te stallen. Op de deur van de fietsenstalling zit namelijk een mechanisch codeslot. Fietsparkeerders kunnen dan alleen de fietsenstalling in wanneer een code wordt ingetoetst. Oneigenlijke gebruikers worden hiermee buiten de deur gehouden. 


Extra portiek

Speciaal ontworpen is de ‘portiek’ in de fietsenstalling, hierdoor ontstaat er een ruimte die gebruikt kan worden als rookzone. Met een asbak aan de wand zodat de grond voor de fietsenstalling peukenvrij blijft. 

Fietsenrek 

Binnen de fietsenstalling zijn er 21 fietsplaatsen gecreëerd met het fietsenrek A11 van Falco. 
Meer informatie over fietsenrekken? Klik hier. 


Overkapping FalcoLok

De FalcoLok is een zeer flexibele overkapping waar je letterlijk alle kanten mee uit kan. De FalcoLok overkapping is een model S-maat die Falco in allerlei afmetingen kan ontwerpen en produceren. Ook de keuze van dak- en wandbeplating is bijna onbeperkt.

Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en maakt het mogelijk om andere ideeën te bespreken. Falco maakt allerlei modellen overkappingen en fietsenstallingen geschikt voor allerlei locaties. Neem voor een overkapping of fietsenstalling contact op met één van onze productadviseurs. Zij geven u een advies op maat.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!