Back to top
Tawk.to

Cycle Hub bij Newham University Hospital

Home Projecten Cycle Hub bij Newham University Hospital

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft bij het Newham University Hospital een Cycle Hub geplaatst. In de UK heeft men onder de naam Mini Holland een totaalaanpak om het fietsen te stimuleren. Het plaatsten van een Cycle Hub bij het Newham University Hospital maakt deel uit van de fietsstrategie van het ziekenhuis. Personeel wordt zo gestimuleerd om op de fiets te komen. De Cycle hub is gebaseerd op de fietsoverkapping FalcoLok en is op maat gemaakt. Falco heeft bij de hoofdvestiging in Vriezenveen een eigen ontwerp- en productieafdeling, hierdoor kunnen producten in het gewenste formaat geproduceerd worden. 

De fietsenstalling is goed beveiligd. Toegang tot de fietsenstalling kan alleen verkregen worden door een personeels-ID proxcard te gebruiken met gegeven toegangsrechten. De toegangsrechten worden beheerd door de beveiligingsafdeling van het ziekenhuis. De deur van de fietsenstalling is voorzien van een deurdranger, hierdoor sluit de deur automatisch. 

Etage fietsenrekken 

In de fietsenberging zijn etage fietsenrekken geplaatst. De fietsenrekken komen uit de serie FalcoLevel Eco. Met dit etagerek kan men het dubbele aantal fietsen parkeren vergeleken met een ‘gewoon’ fietsenrek. Verdubbelde capaciteit op hetzelfde aantal vierkante meters. Door meer plaatsten te bieden door dit etagerek, wordt de mogelijkheid voor meer mensen geboden om hun fiets veiliger te stallen. Verschillende soorten fietsen kunnen geparkeerd worden in deze fietsparkeervoorzieningen, ook mountainbikes. FalcoLevel Eco is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 60 mm.

Fietsoverkapping FalcoLok 

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. De overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. Zo is de fietsenstalling voor het Newham University Hospital ook op maat gemaakt. De stalenconstructie is gepoedercoat in twee verschillende RAL-kleuren. Bij Falco heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. In dit geval is er als wandbekleding gekozen voor glas. Het glas is bekleed met stickers. Met het ontwerp van de stickers wordt de fietszone duidelijk aangegeven.

Nederlandse Cycle Hub

De Cycle Hubs zijn erg populair in de UK. Uiteraard zijn we bereid om met Nederlandse klanten mee te denken over een eigen alternatief op de Cycle Hubs. Het ontwerpen en produceren van onze producten vindt plaats in eigen huis, hierdoor zijn we in staat om veranderingen snel op maat door te voeren. Voor een overkapping op maat kunt u contact opnemen met één van onze projectadviseurs, zij adviseren u graag! 

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!