Back to top
Tawk.to

Berging voor kindcentrum

Home Projecten Berging voor kindcentrum

Op het schoolplein van Kindcentrum de Ark is een Falco bergnig geplaatst waarin speelgoed netjes opgeborgen kan worden.

Overkapping FalcoLok

Voor de Ark is de overkapping op maat gemaakt. Als basis is de FalcoLok 600 gebruikt. In plaats van een deur in de lange zijde zijn er in deze overkapping twee deuren geplaatst aan beide korte zijdes.

De berging bestaat uit stalen frames en is bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout. Het dak is uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat. Onze overkappingen kunnen worden bekleed met veel verschillende wandbekledingen.  Klik hier voor een overzicht.

Buiteninrichting schoolterreinen

Of het nu straatmeubilair, fietsenstallingen, fietsenrekken of verkeersvoorzieningen is dat u nodig hebt voor het schoolterrein; bij Falco vindt u een ruim assortiment met producten voor op het schoolplein.Advies nodig? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!