Back to top
Tawk.to

Berging voor buiten speelgoed, OBS De Pioniers in Amstelveen

Home Projecten Berging voor buiten speelgoed, OBS De Pioniers in Amstelveen

OBS De Pioniers is een openbare basisschool in Amstelveen. Op het schoolplein prijkt sinds kort een blauwe FalcoBox; een unieke berging om buiten speelgoed zoals skelters, driewielers, bolderkarren en/of loopfietsen netjes en diefstalveilig op te bergen.

Geen bouwvergunning

De FalcoBox overkapping is uniek: met een scharnierend dak en dubbele deuren is de FalcoBox zowel van boven als aan de voorkant te openen en wordt de bergingsruimte optimaal benut. Het dak heeft een handvat en een gasdrukveer waardoor het eenvoudig te openen en te sluiten is en ook in stilstand open blijft staan. De dubbele deuren zijn afsluitbaar middels een europrofielcilinderslot. Doordat de FalcoBox in gesloten toestand een hoogte heeft van maar ca. één meter is er geen bouwvergunning nodig en blijft men overzicht houden op het terrein.

Trespa bekleding

De berging wordt gemaakt van een thermisch verzinkte staalconstructie. Standaard wordt de FalcoBox met FSC® gecertificeerd hardhouten belatting bekleding geleverd, maar OBS De Pioniers koos voor een speelsere bekleding: Trespa Meteon beplating, in de kleur Briljant Blue. De FalcoBox bestaat hier uit 2 vakken met een totale lengte van ca. vijf meter, maar is ook verkrijgbaar in een 1-vaks, 3-vaks of meer.

Advies voor uw schoolplein inrichting?

Wij leveren heel veel producten voor uw schoolplein! Bijvoorbeeld fietsenrekken voor 'normale' fietsen of voor kratfietsen, fietsaanleunbeugels, fietsoverkappingen, straatmeubilair zoals picknicksets en afvalbakken, maar ook verkeersvoorzieningen zoals afzetpalen en parkeerbeugels. Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!