Back to top
Tawk.to

Berging met aansluitend een transparante overkapping in Hattem

Home Projecten Berging met aansluitend een transparante overkapping in Hattem

In opdracht van aannemersbedrijf Bramer B. V. is een berging met aansluitend een transparante overkapping geplaatst bij InteraktContour in Hattem. De berging is voorzien van een schuifdeur met een slot. De geplaatste berging en overkapping hebben in totaal een afmeting van 12,5 meter bij 4 meter. De berging en overkapping zijn op maat gemaakt door onze productieafdeling in onze hoofdvestiging in Vriezenveen.

FalcoLok overkappingen

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok ook een zeer flexibele overkapping. De overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. De FalcoLok kan ingezet worden als afgesloten berging, maar bijvoorbeeld ook als een open overkapping. In Hattem is een combinatie van een berging en een overkapping geplaatst.

Wandbekledingen

De berging is bekleed met verticale open houten belatting, het hardhout is FSC®-gecertificeerd. Het is ook mogelijk om de belatting horizontaal te plaatsen. Als wandbekleding voor de overkapping is gekozen voor veiligheidsglas. Voor de wandbekledingen van overkappingen en bergingen zijn er nog veel meer mogelijkheden, deze vindt u hier.  

Bergingen

Falco heeft een ruim assortiment bergingen. Een berging kan voor veel doeleinden ingezet worden, zoals voor het stallen van fietsen overdekt en beschermd of voor het plaatsen van containers. Een berging kan naar uw wens worden gemaakt. Heeft u interesse in een berging of vragen over alle mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs, zij denken graag met u mee.  

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!