Back to top
Tawk.to

Berging met aansluitend een transparante overkapping in Hattem

Home Projecten Berging met aansluitend een transparante overkapping in Hattem

In opdracht van aannemersbedrijf Bramer B. V. is een berging met aansluitend een transparante overkapping geplaatst bij InteraktContour in Hattem. De berging is voorzien van een schuifdeur met een slot. De geplaatste berging en overkapping hebben in totaal een afmeting van 12,5 meter bij 4 meter. De berging en overkapping zijn op maat gemaakt door onze productieafdeling in onze hoofdvestiging in Vriezenveen.

FalcoLok overkappingen

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok ook een zeer flexibele overkapping. De overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. De FalcoLok kan ingezet worden als afgesloten berging, maar bijvoorbeeld ook als een open overkapping. In Hattem is een combinatie van een berging en een overkapping geplaatst.

Wandbekledingen

De berging is bekleed met verticale open houten belatting, het hardhout is FSC®-gecertificeerd. Het is ook mogelijk om de belatting horizontaal te plaatsen. Als wandbekleding voor de overkapping is gekozen voor veiligheidsglas. Voor de wandbekledingen van overkappingen en bergingen zijn er nog veel meer mogelijkheden, deze vindt u hier.  

Bergingen

Falco heeft een ruim assortiment bergingen. Een berging kan voor veel doeleinden ingezet worden, zoals voor het stallen van fietsen overdekt en beschermd of voor het plaatsen van containers. Een berging kan naar uw wens worden gemaakt. Heeft u interesse in een berging of vragen over alle mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs, zij denken graag met u mee.  

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!