Back to top
Tawk.to

Berging en stalling voor Dusseldorp

Home Projecten Berging en stalling voor Dusseldorp

BMW dealer Dusseldorp in Apeldoorn heeft bij Falco twee grote overkappingen besteld voor verschillende doeleinden.

FalcoLok berging

Onze populaire overkapping FalcoLok is op maat gemaakt voor Dusseldorp en doet dienst als bandenopslag. De overkapping heeft een formaat  van 5 x 8 m.  Het dak van deze berging bestaat uit stalen dakframes  en is bedekt met stalen aluzinc profielplaten van 1 mm dik.  Wat betreft wandbekleding heeft Dusseldorp gekozen voor FSC® gecertificeerd hardhouten open latten. Het is ook mogelijk om de overkapping te bekleden met andere materialen zoals traliehekwerk, vlakke staalplaat of bijvoorbeeld polycarbonaat. In dit overzicht ziet u alle mogelijkheden op het gebied van wandbekleding.

In de stalling zijn geen kolommen of spanten, hierdoor kan de ruimte optimaal benut worden.

In de overkapping zijn 2 stuks dubbele deuren geplaatst, met een vrije doorgang van 250 cm, zodat er eventueel ook een auto door kan. De dubbele deur is voorzien van een mechanisch codeslot.

FalcoPlana stalling

Naast de FalcoLok overkapping is er een ook op maat gemaakte FalcoPlana geplaatst op het buitenterrein van Dusseldorp.  Deze carport  wordt gebruikt als stalling voor schade auto’s. De afmetingen van de FalcoPlana is 20 meter bij 5 meter.

FalcoPlana bestaat uit een achterwand, 2 kopwanden en 1 tussenwand.  De bekleding rondom en van de tussenwand bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten open latten.  Deze overkapping oogt erg strak qua design, de staanders staan recht onder de overkapping. De dakbedekking is standaard uitgevoerd met aluzinc profielplaten

Alles in eigen huis

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het eenvoudig om naar wens van de klant een totaal nieuw product te ontwerpen of om een standaard standaard product aan te passen. Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!