Back to top
Tawk.to

Berging en luifel voor bedrijf Kuipers

Home Projecten Berging en luifel voor bedrijf Kuipers

In opdracht van Moedt Beheer heeft Falco een op maat ontworpen overkapping geplaatst. De afsluitbare overkapping is gecombineerd met een luifel.

FalcoLok overkapping met extra luifel

De speciaal voor Kuipers ontworpen berging bestaat uit een FalcoLok overkapping en een luifel. De FalcoLok overkapping is geheel afsluitbaar door een dubbele deur, voorzien van een deurslot.  De gehele constructie bestaat uit stalen dakframes met stalen goot. Voor de dakbedekking zijn aluzinc profielplaten van 1 mm dik gebruikt. De wandbekleding van de FalcoLok bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten open latten die bevestigd zijn op stalen frames. De staalconstructie is thermisch verzinkt.

Fietsparkeren

 In het open gedeelte, onder de luifel, is een enkelzijdig fietsenrek FalcoSound geplaatst voor acht fietsen.

Bedrijventerrein

 Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in met overkappingenstraatmeubilair of verkeersvoorzieningen. Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest om voorbeeldprojecten te bekijken.

Eigen fabriek

Deze gehele overkapte constructie werd geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Groningen.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!