Back to top
Tawk.to

Berging en luifel voor bedrijf Kuipers

Home Projecten Berging en luifel voor bedrijf Kuipers

In opdracht van Moedt Beheer heeft Falco een op maat ontworpen overkapping geplaatst. De afsluitbare overkapping is gecombineerd met een luifel.

FalcoLok overkapping met extra luifel

De speciaal voor Kuipers ontworpen berging bestaat uit een FalcoLok overkapping en een luifel. De FalcoLok overkapping is geheel afsluitbaar door een dubbele deur, voorzien van een deurslot.  De gehele constructie bestaat uit stalen dakframes met stalen goot. Voor de dakbedekking zijn aluzinc profielplaten van 1 mm dik gebruikt. De wandbekleding van de FalcoLok bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten open latten die bevestigd zijn op stalen frames. De staalconstructie is thermisch verzinkt.

Fietsparkeren

 In het open gedeelte, onder de luifel, is een enkelzijdig fietsenrek FalcoSound geplaatst voor acht fietsen.

Bedrijventerrein

 Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in met overkappingenstraatmeubilair of verkeersvoorzieningen. Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest om voorbeeldprojecten te bekijken.

Eigen fabriek

Deze gehele overkapte constructie werd geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Groningen.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!