Back to top
Tawk.to

Asymmetrische fietsenstalling met doorlopende overkapping

Home Projecten Asymmetrische fietsenstalling met doorlopende overkapping

Falco maakte voor de stichting Baalderborg een speciaal op maat gemaakte overkapping op verzoek van Van Dijk Bouw. Deze overkapping uit de FalcoLok serie is op maat gemaakt en wordt ingezet als fietsenstalling, met een gelijke doorloop naar de entree van het gebouw.

Door deze overkapping als gesloten fietsenstalling en de doorloop naar de ingang van het huis in dezelfde stijl te ontwerpen, blijft het exterieur een mooie eenheid uitstralen.

De FalcoLok fietsenstalling is asymmetrisch geplaatst. De basis van de fietsenstalling is gebaseerd op de FalcoLok. De dakelementen zijn opgebouwd uit rond omliggende goten. De afwatering gaat via een afvoer die ca. 15 cm. boven maaiveld uitmondt. De dakbeplating is uitgevoerd in aluzinc damwand-profielplaten. De fietsenstalling is bekleed met open hardhouten belatting doorlopend tot op de dakrand en voorzien van een dubbele deur.

Afmetingen van de fietsenstalling:

  • Breedte 1125 cm
  • Diepte ca. 786 cm
  • Hoogte overkapping 285/300 cm.

Mogelijkheden overkappingen

Er zijn allerlei mogelijkheden met de overkappingen van Falco. Er zijn bijvoorbeeld meerdere deuren te plaatsen zodat de berging of fietsenstalling bereikbaar is aan meerdere zijden.

Er kunnen afscheidingen worden gemaakt zodat de berging of overkapping breed inzetbaar is voor o.a.

  • het stallen van fietsen,
  • opslag van containers
  • creëren van rokers afdak
  • stallen van scootmobielen
  • goederenopslag

Wilt u een overkapping, berging of fietsenstalling voor uw gemeente, regio, schoolplein of organisatie? Neem dan contact op met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op locatie is desgewenst mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!