Back to top
Tawk.to

Afvalbak siert straten Eindhoven

Home Projecten Afvalbak siert straten Eindhoven

Falco ontwierp met IPV voor de gemeente Eindhoven een sterke afvalbak voor plaatsing in de gehele gemeente Eindhoven; FalcoJona. In het begin plaatste Falco 126 afvalbakken, hierna volgde er nog velen. Op regelmatige basis worden er afvalbakken geplaatst in de hele gemeente.

De FalcoJona heeft een strak en sterk design. Het ontwerp voorkomt dat er afval bovenop de afvalbak wordt gegooid en zet aan tot wegwerpen in de daarvoor bestemde opening. De binnenbak van de FalcoJona is erg sterk. De afvalbak kan worden geopend middels het trilvaste, zelfsluitende veiligheidsslot en de driekantsleutel. Om het legen van de afvalbak te vereenvoudigen is de binnenbak uitgerust met twee handvatten en kan de deur 150 graden geopend worden. De inhoud van FalcoJona is 50 liter. Meer weten of bestellen?

Materiaal afvalbak

De FalcoJona bestaat uit thermisch verzinkt staal, de afvalbak is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal en de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Staal is een duurzaam materiaal door de lange levensduur en geheel recyclebaar. De omlijsting van de afvalbak is een stalen, ronde buis, en kan door een poedercoating op kleur gebracht worden, net als de bak. De Gemeente Eindhoven heeft gekozen voor een zwartgrijze bak en grijze staanders. In de Gemeente Almelo bijvoorbeeld heeft Falco twee rode FalcoJona's geplaatst.

Groot assortiment

Falco heeft een groot assortiment afvalbakken. Naast de FalcoJona kunt u ook kiezen uit FalcoBloc, FalcoLinea en nog vele andere afvalbakken.

Wilt u iets compleet anders? Dat kan ook, Falco maakt ook straatmeubilair op maat. Neem contact op met uw projectadviseur voor meer informatie 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!