Back to top
Tawk.to

Afvalbak siert straten Eindhoven

Home Projecten Afvalbak siert straten Eindhoven

Falco ontwierp met IPV voor de gemeente Eindhoven een sterke afvalbak voor plaatsing in de gehele gemeente Eindhoven; FalcoJona. In totaal plaatste Falco 126 afvalbakken.

De FalcoJona heeft een strak en sterk design. Het ontwerp voorkomt dat er afval bovenop de afvalbak wordt gegooid en zet aan tot wegwerpen in de daarvoor bestemde opening. De binnenbak van de FalcoJona is erg sterk. De afvalbak kan worden geopend middels het trilvaste, zelfsluitende veiligheidsslot en de driekantsleutel. Om het legen van de afvalbak te vereenvoudigen is de binnenbak uitgerust met twee handvatten en kan de deur 150 graden geopend worden. De inhoud van FalcoJona is 50 liter. Meer weten of bestellen?

Materiaal afvalbak

De FalcoJona bestaat uit thermisch verzinkt staal, de afvalbak is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal en de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Staal is een duurzaam materiaal door de lange levensduur en geheel recyclebaar. De omlijsting van de afvalbak is een stalen, ronde buis, en kan door een poedercoating op kleur gebracht worden, net als de bak. De Gemeente Eindhoven heeft gekozen voor een zwartgrijze bak en grijze staanders. In de Gemeente Almelo bijvoorbeeld heeft Falco twee rode FalcoJona's geplaatst.

Checklist voor juiste afvalbak

Falco heeft een groot assortiment afvalbakken. Naast de FalcoJona kunt u ook kiezen uit FalcoBloc, FalcoLinea en nog vele andere afvalbakken. Voor een handige checklist voor het kiezen van de juiste afvalbak gaat u naar de Afvalbakkenmatrix!

Wilt u iets compleet anders? Dat kan ook, Falco maakt ook straatmeubilair op maat. Neem contact op met uw projectadviseur voor meer informatie 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer weten?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!