Back to top
Tawk.to

Afsluitbaar maken van een deel van bestaande fietsoverkapping

Home Projecten Afsluitbaar maken van een deel van bestaande fietsoverkapping

In 2016 is er een nieuwe fietsoverkapping geplaatst bij het gemeentehuis in Woerden. Ruim drie jaar later is een deel van deze overkapping afsluitbaar gemaakt.

Fietsoverkapping FalcoTel-E

In eerste instantie is de keuze gemaakt om een enkelzijdige fietsoverkapping FalcoTel-E te plaatsen naast het gemeentehuis. De enkelzijdige fietsenstalling is opgebouwd uit tien vakken. De FalcoTel-E is vooral populair doordat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Voor de wandbekleding is er keuze uit verschillende materialen, in dit geval is er gekozen voor FSC® gecertificeerd hardhout.

Aanpassing op maat fietsoverkapping

Na een aantal jaren was er vanuit de Gemeente Woerden behoefte aan een afsluitbare berging. Falco heeft de eerste twee vakken van de bestaande fietsenstalling voorzien van voorwanden met belatting van FSC® gecertificeerd hardhout. De vakken zijn centraal voorzien van een enkele deur.

Advies op maat

Ons assortiment overkappingen is erg groot, en de mogelijkheden zijn talloos. Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies. Dankzij onze eigen afdeling productontwikkeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om een fietsoverkapping op maat te ontwikkelen geheel naar uw wens. We zijn bereikbaar via info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!