Back to top
Tawk.to

Afsluitbaar maken van een deel van bestaande fietsoverkapping

Home Projecten Afsluitbaar maken van een deel van bestaande fietsoverkapping

In 2016 is er een nieuwe fietsoverkapping geplaatst bij het gemeentehuis in Woerden. Ruim drie jaar later is een deel van deze overkapping afsluitbaar gemaakt.

Fietsoverkapping FalcoTel-E

In eerste instantie is de keuze gemaakt om een enkelzijdige fietsoverkapping FalcoTel-E te plaatsen naast het gemeentehuis. De enkelzijdige fietsenstalling is opgebouwd uit tien vakken. De FalcoTel-E is vooral populair doordat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Voor de wandbekleding is er keuze uit verschillende materialen, in dit geval is er gekozen voor FSC® gecertificeerd hardhout.

Aanpassing op maat fietsoverkapping

Na een aantal jaren was er vanuit de Gemeente Woerden behoefte aan een afsluitbare berging. Falco heeft de eerste twee vakken van de bestaande fietsenstalling voorzien van voorwanden met belatting van FSC® gecertificeerd hardhout. De vakken zijn centraal voorzien van een enkele deur.

Advies op maat

Ons assortiment overkappingen is erg groot, en de mogelijkheden zijn talloos. Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies. Dankzij onze eigen afdeling productontwikkeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om een fietsoverkapping op maat te ontwikkelen geheel naar uw wens. We zijn bereikbaar via info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!