Back to top
Tawk.to

Activiteitencentrum het Punt in Vroomshoop met Falco terreininrichting

Home Projecten Activiteitencentrum het Punt in Vroomshoop met Falco terreininrichting

Met RVS fietsaanleunbeugels, afvalbakken, afzetpaaltjes en een oplaadpunt voor e-bikes is de buiteninrichting van het Punt, het nieuwe activiteitencentrum in Vroomshoop, verzorgd door Falco. Voor een mooiere buitenwereld.

Het Punt is het nieuwe activiteitencentrum in Vroomshoop, gemeente Twenterand en herbergt o.a. 4 sportzalen, een grand café, theater en filmzaal, bibliotheek en multifunctionele zalen voor vergaderingen of vieringen.  In maart j.l. is het nieuwe centrum feestelijk geopend.

Op het terrein van het Punt zijn de volgende producten geplaatst:

Fietsaanleunbeugels

De fietsaanleunbeugels, of de fietsnietjes zoals ze in de volksmond worden genoemd, zijn van RVS. Een solide materiaal en onderhoudsvriendelijk. Qua fiets parkeren is dit uitermate geschikt voor het activiteitencentrum want hier is het een komen en gaan van allerlei soorten fietsen.

FalcoJona afvalbakken

De afvalbakken uit de FalcoJona serie zijn een sterk staaltje straatmeubilair. Door de schuine kant bijvoorbeeld wordt het ontmoedigd om er afval bovenop te zetten.

Verder sluiten deze afvalbakken aan bij de rest van de gemeente, deze afvalbakken staan overal geplaatst in de gemeente Twenterand waar Vroomshoop deel van uitmaakt.

Uitneembare Bowler afzetpaaltjes

De Bowler serie afzetpalen voorzien in allerlei modellen waaronder de populaire uitneembare afzetpaal met 3-kant sluiting. Eenvoudig uit te nemen en weer terug te plaatsen. Ideaal voor situaties waar de toegang normaal gesproken afgesloten wordt, maar om te laden en te lossen bijvoorbeeld tijdelijk toegang kan worden verleend.

Daarnaast is er ook het fietsenrek Bikeeper geplaatst met een oplaadpunt voor e-bikes! De Bikeeper zorgt overigens voor stabiel fietsparkeren doordat de fiets wordt vastgezet op het frame en aan beide zijden stabiel staat.

Meer informatie over de geplaatste producten?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!