Back to top
Tawk.to

Actuele vacatures

Home Werken bij Falco Actuele vacatures (Junior) Commercieel Export Medewerker

(Junior) Commercieel Export Medewerker
Falco vacature junior commercieel export medewerker
Actuele vacatures 12 feb 2024

Om onze exportafdeling te versterken zijn we op zoek naar een commerciële en communicatief sterke

(Junior) Commercieel Export Medewerker


Falco vraagt

Minimaal een afgeronde, relevante MBO opleiding. Je hebt een ondernemersmentaliteit en kunt goed communiceren. Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel in woord als geschrift. Je bent bekend met de hedendaagse software zoals Office 365. Kennis van Exact Globe en Exact Synergy is een pré. Je hebt enkele jaren werkervaring  in een soortgelijke functie, maar als je snel leert is dat geen must! Je kunt goed werken in een team maar bent ook in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die we zoeken.

Je Falco job

De export bij Falco laat al een aantal jaren een mooie groei zien en versterking van de afdeling is nodig om verdere groei te bereiken. Onze drie zusterbedrijven en onze 13 partners in de diverse landen zijn zelf verantwoordelijk voor de verkoop van de Falco producten in hun land. Jij ondersteunt ze daarbij met alle vragen over onze producten, je maakt offertes, zorgt voor de orderverwerking en bewaakt het productieproces. Je bent enthousiast, proactief en georganiseerd, oplossingsgericht en meedenkend en in staat een goede relatie met je klanten op te bouwen.

Falco biedt

  • een zelfstandige en afwisselende fulltime baan (38 uur) met gelegenheid je persoonlijk verder te ontplooien
  • een salaris in overeenstemming met opleiding en ervaring
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een prettige werksfeer in een enthousiast team

Je reactie

Als je geïnteresseerd bent in deze functie mail dan je motivatiebrief met een CV naar Martin Reuvekamp. Heb je eerst nog vragen, bel dan met (0546) 55 44 30.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!