Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 49: Fietsparkeren bij een Pools bedrijf

Week 49: Fietsparkeren bij een Pools bedrijf
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
Montage project van de week 6 dec 2019

Hoe parkeer je 280 fietsen op een zo klein mogelijke ruimte? Falco biedt de oplossing! Onze Poolse vertegenwoordiger is in de afgelopen weken bezig geweest met het plaatsen van een FalcoRail fietsoverkapping bij Wabco in Wrocław, Polen. Drie stuks hoge fietsenstallingen werden geplaatst. De FalcoLevel Eco etage fietsenrekken staan al gereed om onder de overkappingen geplaatst te worden. Het resultaat: plek om maar liefst 280 fietsen droog en diefstalveilig parkeren!

De FalcoRail fietsoverkapping heeft een gebogen dak met een transparante beplating. Doordat de fietsoverkapping ontworpen is zonder tussenstaanders (kolommen), betekent dit nog meer fietsparkeerruimte. Het materiaal van de overkapping bestaat uit thermisch verzinkt staal. De staalconstructie is gepoedercoat in een antraciet grijs kleur, RAL 9007. 

Het FalcoLevel Eco etage fietsenrek is een budgetvriendelijk fietsparkeersysteem waar het dubbele aantal fietsen geparkeerd kan worden vergeleken met een ‘gewoon’ fietsenrek. FalcoLevel Eco is standaard voorzien van een aanbindvoorziening waaraan een eigen hangslot kan worden vastgemaakt. Het feit dat FalcoLevel Eco ons budget etagesysteem is, doet niets af aan de gebruiksvriendelijkheid van dit dubbellaagse parkeersysteem. Op zoek naar een etagerek dat meer opties biedt en luxer is afgewerkt? Dan verwijzen we graag naar ons etagerek FalcoLevel Premium+.

Falco is een internationaal bedrijf en straatmeubilair van Falco wordt op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als het ontwerp en de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast heeft Falco heeft nog 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina. Onder het bord "Internationaal" zijn vele, reeds gerealiseerde internationale Falco projecten te vinden!

 

fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!