Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy

Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy
Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy
Montage project van de week 3 mrt 2023

Bij de nieuwbouw locatie van Heemskerk Fresh & Easy in Rijnsburg zijn eerder al drie nieuwe overkappingen geplaatst om fietsen en scooters te parkeren. Het duurzame bedrijf biedt haar klanten verse producten op basis van groenten en moedigt haar medewerkers dan ook aan om op fiets naar het werk te komen. Er is weer gekozen voor de FalcoPlana, die door ons voor Heemskerk op maat is gemaakt. De overkapping heeft een afmeting van 25x5 meter en een hoogte van ca. 3 meter. De fietsenstalling bied plaats aan 79 fietsen. Daarnaast is er plek om 16 scooters te parkeren.

Fietsenrekken

Waar eerder voor etagerek FalcoLevel Premium+  gekozen is, kan bij de nieuwe overkapping de fiets in het FalcoSound fietsenrek geparkeerd worden. Elders op het terrein staat een FalcoSpan overkapping. Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit drie vakken. Fietsen kunnen daar geparkeerd worden in fietsenrekken Ideaal 2.0.

Uw medewerkers stimuleren om ook op de fiets naar werk te gaan?

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!