Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy

Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy
Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy
Montage project van de week 3 mrt 2023

Bij de nieuwbouw locatie van Heemskerk Fresh & Easy in Rijnsburg zijn eerder al drie nieuwe overkappingen geplaatst om fietsen en scooters te parkeren. Het duurzame bedrijf biedt haar klanten verse producten op basis van groenten en moedigt haar medewerkers dan ook aan om op fiets naar het werk te komen. Er is weer gekozen voor de FalcoPlana, die door ons voor Heemskerk op maat is gemaakt. De overkapping heeft een afmeting van 25x5 meter en een hoogte van ca. 3 meter. De fietsenstalling bied plaats aan 79 fietsen. Daarnaast is er plek om 16 scooters te parkeren.

Fietsenrekken

Waar eerder voor etagerek FalcoLevel Premium+  gekozen is, kan bij de nieuwe overkapping de fiets in het FalcoSound fietsenrek geparkeerd worden. Elders op het terrein staat een FalcoSpan overkapping. Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit drie vakken. Fietsen kunnen daar geparkeerd worden in fietsenrekken Ideaal 2.0.

Uw medewerkers stimuleren om ook op de fiets naar werk te gaan?

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!