Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam

Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam
Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam
Montage project van de week 5 mrt 2021

Aan de Poeldijkstraat in Amsterdam Nieuw-West zijn nieuwe studentenwoningen gerealiseerd. Omdat studenten meestal de fiets gebruiken om van A naar B te komen, zijn in de kelder fietsenrekken geplaatst waar meer dan 300 fietsen geparkeerd kunnen worden. 

In samenspraak met opdrachtgever Bot Bouw monteerden de Falco monteurs etage fietsenrekken uit de FalcoLevel Premium+ serie. Dit fietsenrek is uitermate geschikt voor plekken waar weinig ruimte is maar toch veel fietsen gestald moeten worden: door het dubbellaags systeem wordt verdubbelde capaciteit geraliseerd op hetzelfde aantal vierkante meters. De Premium+ is modulair, dat wil zeggen dat de rekken oneindig met elkaar gekoppeld zijn. De goten van de FalcoLevel Premium+  zijn gemaakt van aluminium. Het gebruik van dit lichte materiaal zorgt met name voor een reductie van het tilgewicht. Overtuig uzelf van het gebruikersgemak van dit etagerek en bekijk hier de productdemo. De Premium+ is nu ook verkrijgbaar inclusief geintegreerd oplaadpunt voor de e-bike.

Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en dat maakt het mogelijk om al uw ideeën te bespreken. Ook transport en montage is in eigen beheer; dat betekent één aanspreekpunt en dus meer gemak voor u! 

Bezig met fietsparkeer oplosingen bieden aan uw klanten of medewerkers? Vraag advies aan onze projectadviseurs: info@falco.nl of bel 0546  55 44 44. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!