Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 51: fietsparkeren bij fietsenwinkel Fliek

Week 51: fietsparkeren bij fietsenwinkel Fliek
108566 fietsparkeren fietsoverkapping etagerekken oplaadpunten
Montage project van de week 18 dec 2020

Fietsenwinkel Fliek in Ermelo heeft een groot assortiment verschillende soorten fietsen; van e-bikes tot stadsfietsen en mountainbikes. Voor het veilig stallen en opladen van de nieuwe en tweedehands fietsen staan er nu fietsoverkappingen en etage fietsenrekken met oplaadpunten.  Er is plek om 168 fietsen te stallen.

De FalcoSpan fietsoverkappingen zijn op maat gemaakt. De verschillende onderdelen  zijn met een kraan op de juiste plek gebracht. Falco monteurs hebben de overkappingen en fietsenrekken ter plaatse gemonteerd. Door gebruik te maken van dubbellaags fietsparkeren met het systeem FalcoLevel Eco kunnen er extra veel fietsen geparkeerd worden op een relatief kleine ruimte, De gewenste overkapping FalcoSpan is voor dit doeleinde verhoogd. Om e-bikes op te laden zijn er 24 oplaadpunten gemonteerd op de onderste rijen van sommige etagerekken.

 

108566 fietsparkeren fietsoverkapping etagerekken oplaadpunten
108566 fietsparkeren fietsoverkapping etagerekken oplaadpunten
108566 fietsparkeren fietsoverkapping etagerekken oplaadpunten
108566 fietsparkeren fietsoverkapping etagerekken oplaadpunten
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!