Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 5: Fietsparkeervoorzieningen voor complex studentenwoningen Eindhoven

Week 5: Fietsparkeervoorzieningen voor complex studentenwoningen Eindhoven
fietsparkeren_universiteit_studentenwoningen_fietsoverkapping_fietsenrek
Montage project van de week 31 jan 2020

Jan Snel heeft een complex van modulaire studentenwoningen gebouwd in Eindhoven. Falco heeft gezorgd voor de fietsparkeerplaatsen.
Onlangs is er al een grote fietsoverkapping van het model FalcoLok geplaatst, met een breedte van maar liefst 1500 cm. In de fietsoverkapping zijn diverse fietsenrekken A-11 geplaatst, zowel enkelzijdige fietsenrekken als dubbelzijdig.De fietsenstalling is op stelcon gemonteerd. De belatting van de FalcoLok bestaat uit FSC® gecertificeerde hardhouten latten.

Afgelopen week zijn er elders op het terrein ook 100 fietsenrekken Triangel-10 geplaatst. De Triangel-10 fietsenrekken met dubbel oog hebben een lage en een hoge fietsplaats met een hart op hart afstand van 37,5 cm. De fietsenrekken zijn met voetplaat geleverd.

 

 

 

fietsparkeren fietsoverkapping fietsenrek studentenwoning
fietsparkeren fietsoverkapping fietsenrek studentenwoning
fietsparkeren fietsoverkapping fietsenrek studentenwoning
fietsparkeren fietsoverkapping fietsenrek studentenwoning
fietsparkeren fietsoverkapping fietsenrek studentenwoning
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!