Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur

Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur
Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur
Montage project van de week 2 feb 2023

Voor het montageproject van de week gaan we dit keer naar Doetinchem, Daar is een vandalismebestendige FalcoLok-500 overkapping geplaatst door onze VCA gecertificeerde monteurs. De FalcoLok wordt ook hier ingezet als fietsenberging.

Eindeloze mogelijkheden

De FalcoLok serie is al ontelbare keren in heel Nederland geplaatst, toch zal elke overkapping uniek zijn omdat deze overkapping geheel naar eigen keuze en smaak op is te bouwen. De FalcoLok overkapping is namelijk zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. U heeft dus keuze uit vrijwel elke afmeting! Ook voor de wandbekleding is veel keuze. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een oersterk thermisch verzinkt stalen frame. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om het stalen frame te laten poedercoaten in een RAL kleur waarbij keuze is uit 190 kleuren! Vervolgens kiest u voor een enkele of dubbele (schuif)deur, af te sluiten met een cilinderslot of met een paslezer. Of u kiest voor een brede deur wanneer er scootmobiels of andere brede voertuigen zoals bakfietsen of motors gestald gaan worden. Een open overkapping is uiteraard ook mogelijk! En dan hebben we het nog niet gehad over de keuze voor een sedum dak, LED verlichting of zonnepanelen. De mogelijkheden zijn legio om een overkapping geheel naar uw smaak af te leveren.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en bel 0546 55 44 44 of mail naar info@falco.nl. Liever chatten? Ook dat is mogelijk. Klik daarvoor op de geelgroene balk rechts onderin uw scherm.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!