Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 47: FalcoLok fietsenstalling met Trespa wanden, Hoorn

Week 47: FalcoLok fietsenstalling met Trespa wanden, Hoorn
Week 47: FalcoLok fietsenstalling met Trespa wanden, Hoorn
Montage project van de week 26 nov 2021

De FalcoLok is onze meest verkochte fietsoverkapping; mede om de grote keuze uit wandbekledingen. Het vaakst wordt hardhouten open latwerk toegepast, maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met ander materiaal. Voor De Makerij in Hoorn koos opdrachtgever WilgaerdenLeekerweideGroep uit Wognum voor een bekleding van verticale stroken Trespa Meteon in de kleur Sienna brown. De voorzijde is geheel open. 

Nieuwsgierig welke wandbekledingen nog meer mogelijk zijn? Kijk hier voor inspiratie!

Ook het dak is speciaal: waar standaard een dak van aluzinc damwand profielplaat gebruikt wordt, is hier een dak van heldere polycarbonaat profielplaten toegepast. Dit om maximale lichtinval te waarborgen.

De fietsenstalling bij De Makerij in Hoorn heeft een afmeting van 8x2 meter. Op zoek naar een grotere of kleinere overkapping? De overkappingen uit de FalcoLok serie zijn zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. We adviseren u graag via de mail; info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44, chat of tijdens een persoonlijk gesprek.

Falco weet al 70 jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en maakt fietsoverkappingen voor bedrijf, gemeente, school of architect. Dat vindt u ook terug in onze ruime keuze aan fietsoverkappingen. Hiermee kunnen allerlei fietsenstallingen gecreëerd worden. Daarnaast zijn de fietsoverkappingen open of gesloten te maken. Op zoek naar een transparante overkapping? Hier vindt u ons ruime assortiment overkappingen met helder veiligheidsglas of polycarbonaat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!