Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 44: FalcoLinea Tribunebank bij Prins Mauritsschool, Rijswijk

Week 44: FalcoLinea Tribunebank bij Prins Mauritsschool, Rijswijk
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
Montage project van de week 1 nov 2019

Basisschool Prins Maurits in Rijswijk was op zoek naar een bijzondere bank voor op het schoolplein. Een hoekopstelling was wenselijk. Door onze ontwerpafdeling werd een standaard FalcoLinea Tribunebank aangepast aan de wensen van de klant. Het resultaat: een uit drie delen bestaande hoekbank die ter plekke is gemonteerd en geplaatst door onze ervaren monteurs. 

Inrichting schoolplein

Naast standaard buitenbanken hebben wij een ruim assortiment met bijvoorbeeld fietsenrekken, fietsenstallingen, afvalbakken, picknicksets, speelgoedbergingen voor buitenspeelgoed enz. Voor meer uitgevoerde projecten m.b.t. het inrichten van schoolterreinen, kunt u ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten bekijken. Net als de Prins Mauritsschool in Rijswijk op zoek naar een bijzondere buitenbank? Kijk op onze Specials Straatmeubilair voor een aantal voorbeelden!. 

Alles uit eigen fabriek

Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Alle producten worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Met de Tribune bank wordt de openbare ruimte naar nieuwe hoogtepunten gebracht. De Tribune bank geeft namelijk de mogelijkheid om op verschillende hoogtes plaats te nemen in de openbare ruimte.Een aanwinst voor bijvoorbeeld schoolpleinen!

105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!