Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 43: FalcoCrea fietsenberging voor 4 fietsen

Week 43: FalcoCrea fietsenberging voor 4 fietsen
11827 fietsparkeren fietsoverkapping berging fietsenberging groendak
Montage project van de week 23 okt 2020

Op het parkeerterrein van een woonhuis in Wormer heeft Falco deze week een FalcoCrea geplaatst. De mini berging is rondom voorzien van FSC® gecertificeerd hardhouten
open belatting en op het dak van aluzinc profielplaten wordt nog sedum geplaatst. Groendaken hebben veel voordelen, lees hier meer over de voordelen. De buitenberging is uitgerust met LED verlichting en een bewegingsmelder. 

De berging biedt ruimte aan vier fietsen die geparkeerd kunnen worden in het FalcoSound fietsenrek. Het fietsenrek heeft een h.o.h. van 40 cm.

Deze mini fietsenberging wordt regelmatig gebruikt als fietsenoverkapping in woonwijken.

 De FalcoCrea kan besteld worden in onze webshop. 

 

11827 fietsparkeren fietsoverkapping berging fietsenberging groendak
11827 fietsparkeren fietsoverkapping berging fietsenberging groendak
11827 fietsparkeren fietsoverkapping berging fietsenberging groendak
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!