Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy

Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy
111656 fietsparkeren fietsoverkapping overkapping fietsenrek etagerek
Montage project van de week 16 okt 2020

Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Heemskerk streeft ernaar dat hun producten een positieve bijdrage leveren aan de gezonde levensstijl van consumenten. Fietsen naar het werk door medewerkers wordt uiteraard ook aangemoedigd. Het is dan wel belangrijk dat medewerkers hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren. Heemskerk heeft de fietsparkeervoorzieningen uitgebreid met twee ruime fietsoverkappingen.Fietsen kunnen nu geparkeerd worden in de verhoogde FalcoPlana en de fietsoverkapping FalcoSpan.

Fietsoverkapping op maat

De FalcoPlana is op maat gemaakt. Op verzoek is de hoogte aangepast zodat fietsen in etagerek FalcoLevel Premium+ geparkeerd kunnen worden. Dubbel zo veel fietsen parkeren op eenzelfde oppervlak!

Elders op het terrein staat een FalcoSpan overkapping. Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit drie vakken. Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrekken Ideaal 2.0.

Bedrijventerrein inrichten

Medewerkers ook stimuleren om op de fiets naar het werk te komen? Bij Falco vindt u de perfecte fietsoverkapping en/ of fietsenrekken! Bekijk deze pagina  of dit bord op Pinterest.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!