Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 41: inrichting schoolplein Den Haag

Week 41: inrichting schoolplein Den Haag
Week 41: inrichting schoolplein Den Haag
Montage project van de week 15 okt 2021

Bij 's Gravendreef College in Leidschendam is een gedeelte van het schoolplein gererserveerd voor fietsparkeren. De FalcoGrid fietsafscheiding is dé oplossing om fietsen netjes en ordelijk opgesteld te krijgen. Fietsen worden geparkeerd op hun eigen standaard in een speciaal afgebakend terrein. Ook ideaal voor niet standaard fietsen zoals kratfietsen en transportfietsen! Wat betreft fundatie is gekozen voor betonvoeten met een afmeting in tegelformaat (30x30 cm).

Langs de rand van het terrein is een lange zitbank gerealiseerd. De speciaal voor dit project ontworpen opstelling komt uit de FalcoBloc serie en heeft een lengte van ca. 10 meter. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard banken iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

Alles onder één dak

Falco beschikt over haar eigen transport- en montage afdeling. Onze chauffeur leverde de producten in Leidschendam. Vervolgens werden de producten door een VCA gecertificeerde Falco monteur op de juiste plek ingegraven en herbestraat. Van ontwerp tot productie en van transport tot en met herbestrating: Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren.

Inspiratie

Bezig met schoolplein inrichting en inspiratie opdoen? Bekijk het filmpje op Falco's Youtube kanaal of Falco's Pinterest bord Schoolterrein inrichten !

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!