Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 38: Degelijke FalcoTel-E fietsenstalling

Week 38: Degelijke FalcoTel-E fietsenstalling
Week 38: Degelijke FalcoTel-E fietsenstalling
Montage project van de week 21 sep 2023

Bij Bronkhorst High-Tech in Neede kunnen medewerkers vanaf vandaag gebruik maken van een overkapte fietsenstalling. Deze solide FalcoTel-E fietsoverkapping heeft een uniek voordeel: geen hinderlijke kolommen aan de voorzijde! Er is gekozen voor houten wanden, maar de overkapping is ook verkrijgbaar met een scala aan andere materialen. Of waarom niet kiezen voor een strak en eenvoudig afdak zonder wanden? In de FalcoTel serie heeft u keuze uit diverse modellen.

Fietsaanleunbeugels

Om ervoor te zorgen dat de fietsen en scooters altijd netjes geparkeerd staan, hebben we FalcoLean fietsaanleunbeugels in de overkapping geplaatst. Deze zogenaamde fietsnietjes zijn van robuust thermisch verzinkt staal.

MKI waarde

Onze klanten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid en duurzame producten. Wij besteden al jaren aandacht aan hoe we onze producten zo duurzaam mogelijk kunnen aanbieden. Daarom hebben wij met de Milieukostenindicator (MKI) inzichtelijk gemaakt welke impact onze producten op het milieu hebben. Voor dit product is de (ongeverifieerde) MKI-waarde beschikbaar. Deze waarde kunt u aanvragen door het formulier in te vullen dat staat in het gele blok Informatie & Downloads.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!