Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 37: FalcoLok fietsoverkapping bij Danske bank in Denemarken

Week 37: FalcoLok fietsoverkapping bij Danske bank in Denemarken
Week 37: FalcoLok fietsoverkapping bij Danske bank in Denemarken
Montage project van de week 17 sep 2021

Niet alleen in Nederland zijn de solide producten van Falco populair. Ook in het buitenland zijn al vele fietsoverkappingen en etagerekken geplaatst.

Fietsoverkapping

De Danske Bank in Tåstrup is via dochterbedrijf Falco A/S voorzien van een compleet ingerichte fietsoverkapping om fietsen droog en diefstalveilig te parkeren. De hoge FalcoLok-600 fietsenstalling is een ruime overkapping met een afmeting van ca. 1400x635cm en een hoogte van 290/325cm. De overkapping heeft twee enkele deuren welke zijn af te sluiten door middel van een cilinderslot. De overkapping is samengesteld uit een stalen constructie met hardhouten wandbekleding. 

Etage fietsenrek

De fietsen kunnen geparkeerd worden in het budgetvriendelijke fietsparkeersysteem FalcoLevel Eco. Met dit etagerek kan men het dubbele aantal fietsen parkeren vergeleken met een ‘gewoon’ fietsenrek. Verdubbelde capaciteit op hetzelfde aantal vierkante meters. De bij te bestellen handvatten zijn opvallend van kleur en voorzien van zacht pvc materiaal. Op zoek naar een etagerek dat meer opties biedt en luxer is afgewerkt? Dan verwijzen we graag naar ons etagerek FalcoLevel Premium+. In totaal kunnen 88 fietsen geparkeer worden.

Fietsreparatie-zuil

Tot slot maakt een FalcoFiks 2.0 fietsreparatie-zuil het plaatje compleet. De zuil is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen aan de fiets snel en makkelijk zelf uit te voeren. Tevens is de FalcoFiks 2.0 voorzien van een fietspomp. De zuil en de pomp zijn twee losse onderdelen.

 

VCA gecertificeerd

Falco BV heeft veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel staan. Falco is in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers. Er wordt continue nagedacht over de beste werkwijze, hoe materialen lichter gemaakt kunnen worden en hulpmiddelen. Met onze VCA gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!