Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 3: Berging voor buitenspeelgoed bij basisschool

Week 3: Berging voor buitenspeelgoed bij basisschool
113417 speelgoedberging basisschool Nieuw Hessen Aalten
Montage project van de week 22 jan 2021

Opgeruimd staat netjes! Wanneer de kinderen van basisschool Nieuw Hessen in Aalten in februari weer op school komen, zullen ze een solide berging op het schoolterrein vinden met daarin al het buitenspeelgoed netjes opgeborgen. Diefstalveilig en beschermd tegen weer en wind!

De monteurs plaatsten er een FalcoTel-K berging met een afmeting van 3x4 meter. De berging is voorzien van een dubbele deur, goot en hemelwaterafvoer. De FalcoTel-serie bestaat, naast de FalcoTel-K afsluitbare berging, uit een open enkele fietsoverkapping, een open dubbele fietsoverkapping, een fietsoverkapping met overdekt looppad en een luifel.

Ook bezig met schoolplein inrichting? Wat u ook zoekt voor het buitenterrein rondom uw basisschool, middelbare school of hoger onderwijs: Falco heeft heeft diverse producten die speciaal op scholen zijn afgestemd. U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!