Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 27: carport in woonwijk

Week 27: carport in woonwijk
110499 overkappingen carport woonwijk
Montage project van de week 3 jul 2020

In een nieuwe woonwijk in Meerstad heeft Falco een carport geplaatst. Onder de carport kunnen twee auto's worden geplaatst.

FalcoPlana 

Carport FacloPlana is ideaal om (bedrijfs)auto's en bedrijfsgoederen droog te stallen. Bovendien is het design straks en modern. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten en de afwatering gaat via kolommen. De staalconstructie is thermisch verzinkt en gepoedercoat in RAL 7039. Deze carport is op maat gemaakt; de kolommen zijn iets gedraaid en de staanders zijn voorzien van een smalle vernauwing.

Onlangs heeft Falco ook FalcoPlana overkappingen geplaatst in een woonwijk in Helmond.

Tevreden klant

Na plaatsing van de carport heeft de klant laten weten zeer tevreden te zijn over het hele traject van informatie inwinnen, offerte begeleiding tot het monteren en afronden.

Advies

Ook interesse in een carport voor uw bedrijf of woning? Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies (0546 55 44 44 of info@falco.nl).

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!