Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport

Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport
108343 fietsoverkapping fietsparkeren etagerek dubbellaags fietsparkeren
Montage project van de week 12 jun 2020

Onze monteurs waren afgelopen week met een vrachtwagen vol Falco producten in Hamburg, bij het vliegveld. Er zijn twee FalcoZan fietsoverkappingen geplaatst met hieronder etagerekken FalcoLevel Premium+. Deze fietsparkeervoorzieningen zijn bestemd voor de medewerkers van Hamburg Airport.

Onze overkappingen bestaan uit een beginvak en kan naar wens uitgebreid worden met aanbouwvakken. De overkappingen die in Hamburg zijn geplaatst bestaan uit een beginvak en twee aanbouwvakken. Het dak van de FalcoZan fietsoverkapping is versterkt, zodat de overkapping een windlast aan kan die hoort bij deze Duitse regio. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de etagerekken FalcoLevel Premium+. Deze fietsenrekken zijn eenzijdig en door het dubbellaagse parkeersysteem kunnen er dubbel zo veel fietsen geparkeerd worden.In totaal staan er onder de twee enkelzijdige fietsoverkappingen 32 fietsenrekken FalcoLevel Premium+ met 16 plaatsen. 

Falco VCA gecertificeerde monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!