Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 23: FalcoCrea compacte berging in Groningen

Week 23: FalcoCrea compacte berging in Groningen
Week 23: FalcoCrea compacte berging in Groningen
Montage project van de week 11 jun 2021

Op zoek naar een fietsoverkapping of berging, maar niet zoveel ruimte beschikbaar? Dan is de FalcoCrea berging de oplossing! De FalcoCrea heeft een afmeting van 200x200 cm en een hoogte van 155 cm. Er is ruimte voor een fietsenrek waar vier fietsen in geparkeerd kunnen worden. Het fietsenrek heeft bij elke plaats een oploopgoot waardoor de gebruiker de fiets probleemloos naar binnen kan schuiven. Uiteraard leent de FalcoCrea zich ook voor andere doeleinden; bijvoorbeeld als speelgoedberging bij een kinderdagverblijf of als berging voor tuingereedschap in een nieuwbouwwijk. De FalcoCrea heeft een deur welke afsluitbaar is met een cilinderslot.

De FalcoCrea is standaard opgebouwd uit een thermisch verzinkt stalen constructie met een dak van aluzinc profielbeplating en hardhouten wandbekleding. Een groendak is ook mogelijk en ook bij de wandbkekleding is er keuze uit diverse materialen zoals een geprinte stickerbeplating of Delft Rabat profiel in zwart.

De FalcoCrea op de foto is geplaatst bij een particulier in Groningen, maar ook architecten en projectontwikkelaars hebben de voordelen van de FalcoCrea mogen ondervinden. Een greep uit de projecten:

Ook op zoek naar een compacte berging die perfect past bij de buitenomgeving van uw project? Neem dan contact op met één van onze projectadviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!