Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 22: montage FalcoTel overkapping in Sluiskil

Week 22: montage FalcoTel overkapping in Sluiskil
99607 fietsoverkapping fietsenrek FalcoTel
Montage project van de week 29 mei 2019

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Bokx, Terneuzen is deze week een 24 meter lange FalcoTel-E fietsoverkapping geplaatst bij YARA in Sluiskil. 

De FalcoTel-E is vooral populair omdat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Belangrijk is dat hierdoor de fietsenrekken, in dit geval A-11 fietsenrekken, onbeperkt kunnen worden doorgekoppeld. Er is plek voor 60 fietsen. De FalcoTel-E is een enkelzijdige fietsoverkapping.

Met dank aan Roy Gijsel van Aannemingsbedrijf De Bokx voor de foto's.

99607 fietsoverkapping fietsenrek FalcoTel
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!