Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 21: montage FalcoZan overkappingen, BASF Nunhem

Week 21: montage FalcoZan overkappingen, BASF Nunhem
103061 fietsoverkapping fietsenstalling FalcoZan
Montage project van de week 24 mei 2019

Enkele van onze VCA gecertficeerde monteurs zijn deze week aan het werk geweest in Nunhem, provincie Limburg. Op de parkeerplaats bij BASF hebben zij twee FalcoZan fietsoverkappingen gemonteerd. De fietsenstallingen zijn open en hebben beide een lengte van 20 meter. De FalcoZan overkapping is leverbaar in een enkel- (FalcoZan-180) en een dubbelzijdige (FalcoZan-360) uitvoering.

De FalcoZan overkappingen zijn overkappingen met een hoog vandalismebestendig gehalte. De wanden zijn bekleed met open latwerk. Een andere wandbekleding is ook mogelijk.

103061 fietsoverkapping fietsenstalling FalcoZan
103061 fietsoverkapping fietsenstalling FalcoZan
103061 fietsoverkapping fietsenstalling FalcoZan
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!