Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line

Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line
Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line
Montage project van de week 20 mei 2022

In Hoek van Holland fungeert de FalcoSpan als luifel bij de Check-In van Stena Line.

Aan het bestaande gebouw van Stena Line is in opdracht van Bouwbedrijf Zwarts een drie meter hoge luifel gemonteerd. Nu staan rezigers van de ferrymaatschappij droog bij de Check-In en kan de aftocht naar Engeland of Ierland comfortabel beginnen. De luifel is dubbel gepoedercoat in RAL 9002, kleur grijswit. Inclusief herbestrating!

De FalcoSpan is een open overkapping en is daardoor een aantrekkelijke en flexibele overkapping. Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Het regenwater wordt verzameld in het dakprofiel. Via de staanders wordt het water via een afvoer boven het maaiveld afgevoerd. Door de jaren heen heeft de FalcoSpan zich al vele malen bewezen. Een opsomming van de vele, vele mogelijkheden:

De mogelijkheden zijn legio. Wenst u advies over welke overkapping geschikt is voor uw buitenterrein? Neem dan contact op met één onze projectadviseurs. Dit kan via:

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!