Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel

Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel
Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel
Montage project van de week 14 jan 2022

Bij Golfclub De Koepel in Wierden zijn deze week drie overkappingen geplaatst die gebruikt gaan worden om de handicarts/buggy's en trolly's te stallen. Uiteraard kunnen ook fietsen hier worden geparkeerd. Twee van de overkappingen zijn uit de enkelzijdige FalcoTel-E serie en de overkapping die in het midden staat is de dubbelzijdig FalcoTel-D. Door de wijze van opstelling is een mooi afgebakend stukje terrein gereserveerd om de bezoeker van De Koepel tot dienst te zijn.

Populair

De FalcoTel is vooral populair doordat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat etc. etc. Klik hier voor een overzicht. 

VCA

Van ontwerp tot productie heeft Falco alle disciplines in huis en alles onder één dak. Falco’s VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de producten op locatie.Geïnteresseerd in advies? Maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!