Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek

Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek
Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek
Montage project van de week 23 apr 2021

Net als HD Packaging uit Zuidbroek op zoek naar een fietsenstalling in de kleuren van uw bedrijf? Met een eigen ontwerpafdeling en ons uitgebreide machinepark is het voor ons eenvoudig om een overkapping geheel naar uw wens op te leveren. Transport en montage gebeurt ook in eigen beheer; met onze VCA gecertificeerde monteurs wordt elke overkapping veilig op locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Wij verzorgen uw project van A t/m Z! 

De FalcoZan-180 is een open overkapping met een sterkte en stabiele constructie. Daarnaast kenmerkt deze stalling zich door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toegepast. HD Packaging koos voon een afwerking met damwand, gepoedercoat in RAL 7000, pelsgrijs. De fietsoverkapping heeft een afmeting van 250x800 cm en een hoogte van 225 cm. Op zoek naar een vergelijkbaar model, maar met de mogelijkheid om de fietsoverkapping af te sluiten door middel van een enkele deur, dubbele deur of schuifdeur? Dan raden wij de FalcoLok serie aan. 

De FalcoZan, alsook de FalcoLok overkappingen en bergingen zijn ook verkrijgbaar met een groendak

Zoekt u voor uw buitenterrein een geschikte fietsenstalling? Neem dan contact op met één van de productadviseurs van Falco.  Zij geven u graag advies, ook op locatie is dit mogelijk. Bel 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!