Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 14: Fietsparkeren bij Metrostation Londen

Week 14: Fietsparkeren bij Metrostation Londen
Week 14: Fietsparkeren bij Metrostation Londen
Montage project van de week 9 apr 2021

Bij het TfL's Croxley Metrostattion in Londen UK is deze fraaie fietsenstalling met etage fietsenrekken geplaatst. 

Aan de voorkant van het station worden pendelaars begroet door de nieuwe overkapping, die plaats bied aan 32 fietsen. Het is een FalcoRail fietsoverkapping met daaronder FalcoLevel Premium+ etagefietsenrek. Alle stalen delen zijn gepoedercoat in een gedurfd zwarte RAL-kleur. Met het gebogen dak en de transparantie, heeft de FalcoRail overkapping naast de esthetiek, ook een zeer licht karakter. De overkapping heeft geen tussenstaandaards en dat betekent optimale fietsparkeerruimte. Wanneer er, zoals in dit geval, ook nog eens etagefietsenrekken onder worden geplaatst, levert dat nog extra fietsplaatsen op. De FalcoLevel Premium+ fietsenrek biedt plaats op twee niveaus, en is gebruiksvriendelijk.

Croxley is slechts één van de honderden treinstations die via Falco UK Ltd fietsparkeersystemen en fietsoverkappingen hebben ontvangen, met recente installaties bij het naburige station Rickmansworth, meer dan 200 stations voor Abellio ScotRail en Abellio West Midlands Trains en het nieuwe fietsknooppunt voor het Hull Paragon Interchange-station namens de TransPennine Express.

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 12 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.

Zorgen dat reizigers veilig en snel hun fiets kunnen parkeren? Vraag advies aan onze projectadviseurs en regel de beste fietsparkeervoorziening! Bel 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!